Георгій Тука підписав розпорядження про відкриття КПВВ у Золотому

18 лютого, у Сєвєродонецьку під головуванням заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка відбулося засідання регіональної координаційної групи (РКГ) Антитерористичного центру при УСБУ в Луганській області

На засіданні РКГ було розглянуто питання відкриття КПВВ у м. Золоте. Із цього питання Юрій Клименко повідомив, що 17 лютого керівник Луганської ВЦА Георгій Тука підписав розпорядження про відкриття вищезазначеного пункту пропуску. Він також додав, що була створена робоча група, яка координує роботу із облаштування пункту пропуску.
«Відкриття КПВВ у Золотому, у разі відсутності обстрілів, заплановано на найближчий час», – зазначив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.
Крім того, на засіданні було обговорено низку питань, пов’язаних із організацією злагодженої роботи групи, затвердженням змін до складу РКГ, уточненням переліку об’єктів транспорту та критичної інфраструктури, що потребують додаткового захисту, та визначення сил і засобів для їх силового прикриття.

Последние комментарии