Делегація Луганської обласної служби зайнятості взяли участь у тренінгу

Експерти ПРООН ознайомили присутніх з алгоритмом запровадження системи ефективного управління в органах державного управління; методичними підходами щодо визначення мотивації безробітних до працевлаштування та їхньої профпридатності для цього; методикою розробки регіональних програм створення нових робочих місць тощо.

З метою виявлення труднощів та перешкод у якісному постачанні послуг державної служби зайнятості проводиться опитування щодо оцінки якості надання центрами зайнятості послуг ВПО. Зокрема, було проведено опитування серед внутрішньо переміщених осіб та працівників центрів зайнятості. Експерт ПРООН Сергій Панцир зазначив, що більшість ВПО не мали нарікань щодо роботи представників служби занятості. Результати дослідження будуть використані для підготовки рекомендацій щодо посилення спроможності служб зайнятості надавати якісні послуги ВПО.

Представники центрів зайнятості активно обговорили найбільш гострі проблеми, що виникають в роботі з ВПО, плани, які будуть реалізовані найближчим часом, обмінялись досвідом роботи.

Последние комментарии