Міжнародний Комітет Червоного Хреста допомагає ремонтувати магістральний водогін у Попаснянському районі

У період із 22 січня по 9 лютого за допомоги Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) завершено заміну пошкоджених труб на першій ділянці (120 м) магістрального водогону. 

Труби для виконання цього ремонту були доставлені ще восени, проте через забруднення території рештками війни та погані погодні умови виконання робіт не було можливим. 
Наразі частина території вже розмінована фахівцями ДСНС. Ремонтні роботи виконують працівники комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал». 
На черзі – заміна труб на ділянці 450 м. Паралельно водоканалом досліджуються інші ділянки, до яких раніше не було доступу через високий ризик мінної небезпеки та сніг. 
Допомога МКЧХ була надана у вигляді труб різного діаметру, фітінгів. 
«Від Луганської обласної адміністрації і мешканців області хочу подякувати Міжнародному Комітету Червоного хреста за надану допомогу». Відновлення зруйнованих бойовими діями об’єктів інфраструктури, які забезпечують життєдіяльність населених пунктів – є вкрай необхідним», – зазначила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик.

 

Источник Луганська обласна державна адміністрація

Последние комментарии