Тука: На Луганщині, прикриваючись темою переселенців, «відмили» 32 млн грн

На Луганщині спекулюють темою переселенців, відмиваючи державні кошти.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

«Так, в одному з районів, за одною адресою зареєстровано 11 сімей переселенців, які отримують допомогу. З бесід з містянами та «сусідами» – ніхто їх не бачив. Загалом надано допомоги таким «невідомим» майже на 32 мільйони гривень», – написав очільник Луганщини.

Також він додав, що сьогодні в Луганській області активно діють незаконні схеми у комунальній сфері.

"Доповідь внутрішнього аудіту. Мозок вивертається...
Так, в одному з районів, за одною адресою зареєстровано 11 сімей переселенців, які отримують допомогу. З бесід з містянами та "сусідами" - нікто їх не бачив. Загалом надано допомоги таким "невідомим" майже на 32 мільйони гривень.
Щодо комунальних послуг. Натрапили на "геніальну" схему: комунальна котельня передається в аренду приватній особі. Та - підвищує тариф, і...
Випливають цікаві факти з видачі ліцензій на цей вид діяльності.
Схожі оборутки здійснюються і в системі водопостачання.
Викликаю спеціалізовану компанію з аудіту водоканалів в містах!
Є обосновані побоювання, що щось подіьне відбувається і в сфері освіти. Але, "освітяни" відмовились від співпраці, мавляв "це не ваша справа". Наша! Моя!!! І я винесу вам мозок.
Схоже на те, що вийшли на "канал" в системі охорони здоров"я...

Нічого, тварюки, не бояться! Ну, побачимо...
Мабуть, слід очікувати чергового "викриття" від ШлакоБлоку: ресторани я вже віджав, таксисти мені вже платять, повії з кільцевої - мої, мости я вже "розпилив"... Що далі вигадаєте, ушльопки?!"


Источник sever-strasti.com

Последние комментарии