Пушко-Цибуляк у Рубіжному ознайомилася із виробництвом медикаментів для лікування серцево-судинних захворювань

Пушко-Цибуляк у Рубіжному ознайомилася із виробництвом медикаментів для лікування серцево-судинних захворювань

2 лютого, перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк відвідала Рубіжанське підприємство «Мікрохім».

         ТОВ «Наукова-виробнича фірма «Мікрохім» є спеціалізованим виробником лікарських засобів, що застосовуються для лікування серцево-судинних захворювань. Компанія є єдиним в Україні виробником субстанцій фармакопейної якості на основі ізосорбіду динітрату і нітрогліцерину. Це підприємство одне з небагатьох на Луганщині, у якого частина потужностей знаходиться за кордоном, зокрема, в Іспанії.

         Єлизавета Михайлівна ознайомилася на підприємстві із циклом виробництва ліків. За словами керівництва підприємства, випускається понад 30 найменувань препаратів.

         «У нас є грандіозні плани по розширенню і будівництву. Зокрема, вже розпочато будівництво нового корпусу, що дозволить нам створити додаткових 80 робочих місць», – наголосив директор виконавчий ТОВ «Мікрохім» Володимир Тимко.

         «У Києві найближчим часом пройде економічний форум і ми запрошуємо ваше підприємство до участі в ньому, – зазначила Пушко-Цибуляк.– Ми готові на обласному рівні підтримувати вас і ваші проекти».

Последние комментарии