Тука: «В області проводяться посилені комплексні заходи по боротьбі із захворюваннями на грип та ГРВІ»

У Луганській обласній ВЦА під головуванням її керівника Г.Туки пройшло засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.    

         На засіданні розглядалося питання щодо рівня захворюваності на грип та ГРВІ серед населення.

         За даними Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації станом на 20.01.2016 в області зафіксовано 2887 хворих.

         «Ситуація напружена, але під контролем. В області на даний момент проводяться посилені комплексні заходи по боротьбі із захворюваннями на грип та ГРВІ», –  відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

         За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія ухвалила:

         1. Головам райдержадміністрацій, керівникам районних військових-цивільних адміністрацій, міським головам міст обласного значення, керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності забезпечити виконання II частини Комплексного плану заходів щодо боротьби з грипом та гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ) серед населення Луганської області.

         2. Головам райдержадміністрацій, керівникам районних військово-цивільних адміністрацій та міським головам міст обласного значення провести засідання місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій із зазначеного питання.

 

 

        

         

Последние комментарии