Чергове поліцейське «Віче» відбулось у Сєвєродонецьку

Чергове поліцейське «Віче» відбулось у Сєвєродонецьку

Начальник Сєвєродонецького відділу поліції Андрій Батуринцев зустрівся з мешканцями 78-го мікрорайону міста та працівниками житлово-комунального підприємства «Промінь».

Андрій Геронтійович продовжує знайомство з місцевими жителями та звітує перед населення про роботу правоохоронців ввіреного йому підрозділу.

Сьогодні на зустрічі він розповів про реформу, яка відбувається в системі МВС та про вимоги, які висуває керівництво Національної поліції до працівників.

«Допоки я очолюю Сєвєродонецькій відділ поліції, я суворо вимагатиму від своїх співробітників дотримання чинного законодавства, чемного спілкування з громадянами, вжиття максимуму сил для вирішення проблем, з якими до нас звертаються громадяни. Я не дозволю жодних проявів корупції в лавах нової поліції» - запевнив громадян Андрій Геронтійович.

Старший лейтенант поліції Евген Трощий доповів про криміногенну обстановку у мікрорайоні, розповів про те, як необхідно себе поводити, щоб не стати жертвою шахраїв, та алгоритм дій при потраплянні у надзвичайну ситуацію.

Окремою темою обговорення стали правила поводження в разі виявлення небезпечних предметів та заходи особистої безпеки.

Наприкінці зустрічі Андрій Батуринцев подякував місцевим жителям за те, що не залишаються осторонь, проявляють свою громадянську позицію та висловив сподівання на плідну співпрацю і в майбутньому.

 

Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області

Последние комментарии