Підприємство ухилилось від сплати 2,4 млн. грн. податків

За словами заступника начальника – начальника штабу оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області Ігора Завгороднього, співробітниками оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку виявлено факт порушення вимог податкового законодавства посадовими особами підприємства, яке здійснює діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. За цим фактом у єдиному реєстрі досудових розслідувань було зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.212 КК України.

У період з грудня 2014 року – по квітень 2015 року у регістрах податкового обліку посадові особи підприємства відобразили проведення операцій з придбання товарно-матеріальних цінностей без їх фактичного здійснення, використовуючи реквізити іншого підприємства, яке знаходилось на тимчасово непідконтрольній Україні території, чим ухилились від сплати податку на додану вартість на суму 2,4 млн. грн.

За виявленими фактами тривають слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння зазначеного кримінального правопорушення.

 

ОУ ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській 

Последние комментарии