У Новотошківському селищний голова, який кинув людей напризволяще під час бойових дій, вимагає виплати собі заробітної плати

Заступник голови Луганської облдержадміністрації з питань безпеки та громадського порядку Юрій Клименко відвідав з робочою поїздкою селище Новотошківське Попаснянського району, повідомляє прес-служба ЛОВЦА.

У Новотошківському активно йдуть роботи з відновлення пошкодженого під час обстрілів терористами житла. Зокрема, вже покрито шифером 39 2,5-поверхових житлових будинків.

«У нас зараз вже встановлено більше половини пластикових вікон. З шифером нам допомогла Норвезька рада у справах біженців», – повідомив керівник військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське Сергій Шакун.

Під час огляду проведених робіт з відновлення населеного пункту до заступника голови Луганської облдержадміністрації підійшли представники місцевої громади з проханням вплинути на колишнього селищного голову, який втік майже рік тому із селища і зараз хоче нагрітися на нещасті людей.

«Коли нас постійно обстрілювали з «Градів» він втік. А тепер, повернувшись, залякує нас. Переслідуючи власну користь та намагаючись повернутися до старого режиму, він почав процес саботажу роботи ВЦА за допомогою листів та звернень, у яких він вимагає від ВЦА платню за роботу селищного голови, яку він не виконував, та поновлення його на посаді, щоб дорватися до бюджету, – розказала представниця місцевої громади. – Нещодавно ми зібрали громаду і передали звернення до керівника Новотошківської військово-цивільної адміністрації щодо вказаних дій».

Юрій Клименко, уважно вислухавши громадськість обіцяв відреагувати на звернення громади залучивши до перевірки правоохоронні органи Луганщини. 

«Щодо названих вами фактів, думаю, тут є з чим попрацювати як СБУ, так і обласному управлінню поліції. Якщо людина не виконувала свої посадові обов’язки, платити їй заробітну платню ніхто не буде, тим більше, що він написав заяву про вихід на пенсію», – відзначив Клименко. 

Последние комментарии