У Лисичанську поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину

У Лисичанську поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину

Співробітники кримінальної поліції Головного управління Національної поліції України в Луганській області спільно з оперативниками Лисичанського відділу поліції викрили та затримали чоловіка, який намагався вбити свого знайомого. За місцем мешкання підозрюваного правоохоронці вилучили зброю, боєприпаси та марихуану.

28 грудня 2015 року до чергової частини Лисичанського відділу поліції від диспетчера служби 103 надійшло повідомлення про те, що до лікарні ім. Тітова доставлено 26-річного місцевого жителя з вогнепальним пораненням лівого та правого передпліччя та дотичним пораненням грудної клітини.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали підозрюваного у скоєні злочину. Ним виявився раніше судимий місцевий житель 1971 р.н. За попередніми даними встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв за місцем мешкання підозрюваного (вул. Свердлова м. Лисичанськ), між чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний біля будинку здійснив постріли з «АКСУ-74» у потерпілого.

У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили «АКСУ-74» калібру 5,45 мм, 189 набоїв калібру 5,45 мм, три магазини до автомату, саморобний пістолет калібру 9 мм та дві скляні банки з речовиною рослинного походження, з характерними ознаками марихуани, вагою 200 гр. Вилучене спрямовано на дослідження.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України «Замах на вбивство», ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», ст. 309 КК України Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Проводяться слідчо-оперативні дії, в ході яких належить встановити джерело придбання підозрюваним вогнепальної зброї, боєприпасів та наркотичної речовини.

 

Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області

Последние комментарии