Патрульна поліція Луганщини: відсьогодні кандидати проходять випробування на рівень фізичної підготовки

Патрульна поліція Луганщини: відсьогодні кандидати проходять випробування на рівень фізичної підготовки

У Сєвєродонецьку стартував наступний етап відбору у патрульну поліцію: на третьому етапі претенденти в новостворену службу проходять випробовування на фізичну витривалість. Настрій у кандидатів бадьорий, усі впевнені у своїх фізичних можливостях та повні рішимості.

До участі у третьому етапі на визначення рівня фізичної підготовки допущені ті учасники, які вже пройшли тестування на перевірку загального рівня знань. Тож сьогодні перші кандидати у полісмени вже продемонстрували свої фізичні можливості.

Третій етап відбору претендентів передбачає здачу загальних нормативів із фізичної підготовки: для усіх кандидатів – біг на 100 й 1000 метрів, підтягування на перекладені передбачено для хлопців, для дівчат – віджимання.

Для прийому нормативів створено спеціальну комісію із числа співробітників поліції з професійної підготовки правоохоронців та підрозділів спеціального призначення. Екзаменатори неупереджено та об’єктивно слідкують за правильністю виконання нормативів майбутніми полісменами та фіксують їх результати. Для зручності та швидкого проходження відбору конкурсантів на «іспит із фізо» запрошували по 40 чоловік одночасно у складі кількох груп.

За остаточними результатами кращі з кращих надалі продовжать боротьбу за місце у патрульній поліції. Тож попереду в них нові випробування – психодіагностичний тест, і насамкінець, індивідуальна співбесіда.

Бажаємо усім кандидатам успіхів і впевненості у своїх силах.

 

Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області

Последние комментарии