У Рубіжному підбили підсумки спортивного року

У Рубіжному підбили підсумки спортивного року

У залі міського Палацу культури пройшли урочистості, присвячені спортивним досягненням рубіжан і підсумкам ХІІІ міської Спартакіади. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

На заході зібралися керівники навчальних закладів та фізкультурних об’єднань, фізкультурники і спортсмени, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл і спортивних клубів, учнівська та студентська молодь міста, ентузіасти, аматори та ветерани спорту.

Першу номінацію «Кращі спортсмени року» вручили заслужений майстер спорту України, бронзова призерка Олімпійських ігор у Сіднеї з велоспорту Ірина Янович і майстер спорту України міжнародного класу Олександр Дорошенко.

Так, «За високі спортивні досягнення» в 2015 році нагороджені спортсмени в олімпійських видах спорту: Олександр Бондаренко (бокс), Таміла Вечерська (гімнастика спортивна), Владислав Кветковский (футбол), Пилип Клименко (легка атлетика), Ангеліна Пащук (дзюдо), Валерія Сенчілова (баскетбол) і спортсмени в неолімпійських видах спорту: Дар’я Закопайло (самбо), Дар’я Кузьміна (пауерліфтинг), Віталій Левін (карате), Арсен Симонян (військово-спортивні багатоборства), Микита Сухорутченко (пауерліфтинг), Микола Фоменко (поліатлон). А кращим спортсменом 2015 року визнано Миколу Баранніка, майстера спорту України міжнародного класу.

Цього року Микола став бронзовим призером Чемпіонату світу з пауерліфтингу серед дорослих в Люксембурзі і срібним призером чемпіонату Європи в Німеччині.
У номінації «Тренери року» відзначені: Олександр Короткий (дзюдо), Роман Короткий (самбо), Геннадій Клюкало (військово-спортивні багатоборства), Олексій Стрельцов (гімнастика спортивна), Анатолій Ступніков (футбол), Андрій Урбан і Віктор Урбан (обидва пауерліфтинг).

Номінацію «Кращі школи та спортивні організації» отримали головні центри підготовки юних спортсменів міста – ДЮСШ №1, ДЮСШ «Зеніт», «Клуб східних єдиноборств і оздоровчих систем», Дитячо-молодіжна спортивна школа карате, а також педагогічні колективи загальноосвітніх шкіл міста – СШ №2, СШ №10 і СШ №7.

У номінації «За сприяння у розвитку фізичної культури і спорту в місті Рубіжне» були відзначені ті, хто займається організацією фізкультурної та спортивної роботи, хто в силу власних бажань і можливостей надає допомогу фізкультурному руху.

У номінації «Кращі спортсмени колективів фізкультури» були представлені атлети у різних видах спорту за програмою ХІІІ Спартакіади.

Заключна номінація свята «Підсумки ХІІІ міської Спартакіади». Міські спартакіади серед колективів підприємств, організацій, установ і навчальних закладів міцно увійшли в життя рубіжан і стали однією з дієвих форм організації фізкультурної роботи і активного відпочинку в місті.

Так, 58 днів по п’ятнадцяти видам спорту на спортаренах міста йшла безкомпромісна боротьба за право володіти трофеями Спартакіади, в якій взяли участь більше двох тисяч рубіжан у складі 10 колективів фізкультури.

Головний приз міської Спартакіади за перемогу в загальнокомандному комплексному заліку завоював колектив Інституту хімічних технологій. Друге місце – фізкультурне об’єднання «Спартак», третє – фізкультурне об’єднання «Бізнес».

Последние комментарии