У Сєверодонецьку стартував другий етап відбору до лав патрульної поліції - тестування

Відсьогодні, з 9 грудня, кандидати будуть проходити відбір у формі незалежного комп’ютерного тестування на загальний рівень розвитку на базі Сєвєродонецького вищого професійного училища № 24.

Комп‘ютерні тести мають на меті визначити загальний рівень знань та здібностей кандидатів у поліцейські, яким пропонується упродовж 90 хвилин дати відповідь на 60 різнопланових запитань. Кандидатів перевірятимуть на вміння логічно мислити, робити правильні висновки та швидко приймати рішення. Після завершення тестування кандидат має можливість відразу побачити отриманий бал на моніторі, що унеможливлює будь-який вплив на результати.

Усі претенденти на службу в лавах патрульної поліції Луганщини, які увійшли до складу першої групи тестування, прибули до Сєвєродонецького вищого професійного училища № 24 з упевненістю у власних знаннях. Кандидати зізнаються, що відчувають невеличке хвилювання, як перед іспитами, проте бажання кращих змін переважає будь-які сумніви та додає сил і снаги.

Після закінчення етапу тестування на кандидатів очікує ще проходження медичної комісії, здача нормативів з фізичної підготовки, психологічні тести та співбесіда.

 

Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області

Последние комментарии