Підприємство у сфері будівництва ухилилось від сплати 3,4 млн. грн. податків

Як повідомив заступник начальника оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області Дмитро Гавриленко, співробітниками оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку перекрито потік розкрадання бюджетних коштів за фактом порушення вимог податкового законодавства посадовими особами приватного підприємства, яке здійснює діяльність у сфері будівництва та є переможцем державних закупівель у даній сфері. За цим фактом у єдиному реєстрі досудових розслідувань було зареєстровано кримінальне провадження за ч.3 ст.212 КК України.

У період з 2012 по 2015 р., з метою ухилення від сплати податків та розкраданням бюджетних коштів, посадовими особами зазначеного підприємства було створено схему по якій державні кошти, де нібито були проведені будівельні роботи на комунальних підприємствах, перераховувались на рахунок фіктивних фірм, що також сприяло ухиленню від сплати податків. Внаслідок таких неправомірних дій, нанесені збитки державним інтересам створюють понад 3,5 млн. грн..

За виявленими фактами тривають слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння зазначеного кримінального правопорушення.

 

ОУ ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області                                                                  

Последние комментарии