Співробітниками податкової міліції ДПІ у м. Сєвєродонецьку забезпечено надходження до державного бюджету 1,6 млн.грн. єдиного внеску

Співробітниками податкової міліціїДПІ у  м.Сєвєродонецьку забезпечено надходження до державного бюджету 1,6 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, повідомляє ОУДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області.

Як повідомив заступник начальника оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області Дмитро Гавриленко, слідчим відділом ДПІ у м. Сєвєродонецьку при взаємодії та процесуальному керівництві прокуратури м. Сєвєродонецька, закінчене досудове розслідування по кримінальному провадженню за ч.3 ст.212-1 КК України за фактом ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування посадовими особами підприємства, що здійснює діяльність у сфері енергетичної промисловості.

В ході досудового слідства проведений повний комплекс слідчих дій (допити, доступи до документів, розшукові заходи та інше), після чого  матеріали кримінального провадження були спрямовані до суду.

 В ході досудових слухань, керівник зазначеного підприємства, усвідомивши повноту відповідальності та визнавши свою провину, до моменту притягнення його до кримінальної відповідальності, сплатив нанесені державі збитки у повному обсязі.

Закінчуючи діалог Дмитро Гавриленко додав, що таким чином до державного бюджету надійшли грошові кошти у вигляді внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у сумі 1,6 млн.грн. 

Последние комментарии