Державтоінспекція Сєвєродонецька взяла участь у проведенні міського конкурсу санітарних постів

Державтоінспекція Сєвєродонецька взяла участь у проведенні міського конкурсу санітарних постів

27 жовтня, напередодні осінніх шкільних канікул, у Центрі дитячої та юнацької творчості в місті Сєвєродонецьку відбувся традиційний міський конкурс санітарних постів. У змаганнях взяли участь команди учнів шкіл міста Сєвєродонецька.

Перед початком конкурсу, у дворі Центру співробітники служби порятунку МНС наочно продемонстрували роботу міношукача при виявленні небезпечних, вибухових предметів. Представили на огляд дітям макети боєприпасів. Провели профілактичну бесіду, щодо поведінки при виявленні незрозумілих предметів, які викликають підозру, як ніколи актуальну на сьогодні в нашому регіоні.

Програмою змагань було передбачено участь команд у наступних конкурсах: Мінна безпека, Правила дорожнього руху, Брейн-ринг, Надання першої медичної допомоги, Особиста і громадська гігієна, Стройова підготовка, «Я - волонтер!», «Обережно! Гриби! », Лікарські рослини Луганщини, Захист плакатів, Історія руху організації« Червоний хрест ».

Учасникам змагань продемонстрували свої знання та вміння в наданні першої долікарської допомоги потерпілим, застосуванні лікарських рослин, знання історії червоного хреста, правил дорожнього руху, специфіку волонтерської діяльності, навички стройової підготовки, представляли плакати на суд журі та захищали обрану тему. Виглядало це яскраво, динамічно, барвисто.

Під час змагань діти показали не погані знання з Правил дорожнього руху. У спеціально обладнаному класі з безпеки дорожнього руху, співробітник Державтоінспекції задавав командам питання на знання дорожніх знаків, правил безпечної поведінки на дорозі, моделював дорожні ситуації на макеті міста.

Ті санітарні пости, які в окремих конкурсах або в загальному заліку посіли призові місця, отримали призи та грамоти від організаторів заходу.

У проведених змаганнях учні закріпили отримані теоретичні та практичні знання, обмінялися досвідом, навчилися новому у своїх ровесників з інших шкіл.

Можна з упевненістю зазначити, що надалі, отримані знання та навички зіграють корисну роль у житті юнаків.

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

Последние комментарии