«Семінар для внутрішньо переміщених осіб за участю представників ОБСЄ»

«Семінар для внутрішньо переміщених осіб за участю представників  ОБСЄ»

15 жовтня в Станично-Луганському районному центрі зайнятості відбувся семінар для внутрішньо переміщених осіб за участю представників-спостерігачів спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні.

ОБСЄ - найбільша в світі регіональна організація, що займається питаннями безпеки, вирішила надати підтримку країні. Основне завдання Місії – допомогти Україні знизити рівень напруженості та сприяти діалогу між усіма сторонами. Цілі роботи Місії – це збір інформації, звіт про ситуацію з безпекою та встановлення фактів, зокрема про конкретні події на місцях. Головні принципи роботи Місії – об’єктивність, неупередженість та прозорість.

Під час семінару представники місії презентували свою компанію та цілі роботи СММ. З безробітними була проведена бесіда, під час якої вони розповіли про себе, звернули увагу на причини переселення, своє становище. Кожен учасник семінару проявив активність у обговоренні, було внесено пропозиції щодо вирішення злободенних проблем. Всі учасники семінару отримали консультаційну допомогу.

Последние комментарии