Електронні сервіси ДФС в допомогу платникам податків

Електронні сервіси ДФС в допомогу платникам податків

Спеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС звертає увагу, що з метою якісного обслуговування платників податків на офіційному веб-порталі ДФС України запроваджені електронні сервіси. 

Електронні сервіси створені для перетворення процесу декларування податків в швидку і комфортну процедуру, – а отже для економії часу та коштів платників.

На сьогодні успішно працюють наступні електронні сервіси:«Електронний кабінет платника податків», «Дані Реєстру платників ПДВ», «Анулювання реєстрації платника ПДВ», «Митна статистика», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР», «Антикорупційний сервіс «Пульс», «Заповнення декларації громадянами», «Реєстр платників єдиного податку»,  «Акредитований центр сертифікації ключів», «Електронна звітність», «Електронна митниця», «Реєстр страхувальників», «Дані про взяття на облік платників податків», «Інформація про РРО», «Інформація про КОРО».

Завдяки сервісам є можливість заповнити та надіслати податкову звітність, перевірити розрахунки з бюджетом, здійснити перевірку потенційних бізнес-партнерів, отримати інформацію щодо реєстрації конкретного РРО та книг обліку розрахункових операцій в органах ДФС, повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників ДФС, ознайомитись з нормативними та інформаційними документами, письмовими консультаціями та інше.

Доступ до вказаних сервісів можливий із веб-порталу ДФС України (www.sfs.gov.ua).

Шановні платники податків, користуйтесь створеними для вас сервісами та отримуйте необхідну податкову інформацію!

 

Відділ комунікацій СДПІ з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС

Последние комментарии