Проблеми окружної комісії в Рубіжному

23 вересня до Рубіжанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення журналіста 1982 р.н. про те, що члени окружної виборчої комісії на площі Леніна м. Рубіжне на стенді розміщення офіційних матеріалів не зазначили інформацію про кандидатів на посаду голови м. Рубіжне, а також кандидатів на посади депутатів Рубіжанської міської ради. Даний факт зареєстровано. Матеріали за даним фактом будуть розглянуті відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян». Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Луганській області.

Того ж дня до Рубіжанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення журналіста 1982 р.н. про те, що 22 вересня у заявника виник конфлікт з головою окружної виборчої комісії, який заборонив йому заходити до залу засідання виборчої комісії.

У ході проведення перевірки встановлено, що заявник намагався бути присутнім на засіданні виборчої комісії у якості журналіста, але члени виборчої комісії проголосували проти допущення останнього до залу засідання, оскільки чоловік не пред’явив документи, що підтверджують його журналістську діяльність.

Даний факт зареєстровано. Матеріали за даним фактом будуть розглянуті відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».

Последние комментарии