На Луганщині відбулось розширене засідання колегії ГУМВС України

На Луганщині відбулось розширене засідання колегії ГУМВС України

Сьогодні під головуванням начальника ГУМВС України у Луганській області генерал-лейтенанта міліції Анатолія Науменка відбулось розширене засідання колегії ГУМВС, де були проаналізовані результати діяльності міліції та сфокусовано подальші зусилля правоохоронців на основних пріоритетних напрямках діяльності.

У зібранні взяли участь керівники структурних підрозділів, начальники міськрайвідділів, командири стройових підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення та зведених загонів, які дислокуються на території області. Серед присутніх на засіданні колегії були заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, прокурор Луганської області Юрій Квятківський, начальник УСБУ у Луганській області Олег Козловський та заступник військового комісару області.

 

У своєму виступі заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко відзначив, що завдяки спільній професійній роботі усіх силових структур на території області, яка підконтрольна українській владі, вдається запобігти скоєнню терористичних актів та підтримувати належний громадський порядок. Зауважив на тому, що деякі фактори, викликані реаліями часу, масштабні демократичні перетворення в суспільному житті країни та складність оперативної обстановки в області, вимагають від правоохоронців особливої підвищеної уваги.

 

Прокурор області Юрій Квятківський відмітив, як досягнення, так і недоліки у службовій діяльності луганської міліції. Зауважив на тому, що за скоєння наркозлочинів та тяжких злочинів необхідно до підозрюваних застосовувати більш жорсткі запобіжні заходи. Підкреслив, що захист Держави, боротьба зі злочинністю та корупцією - це спільна справа усіх правоохоронних органів, і працівники прокуратури будь-якої миті готові надати допомогу співробітникам міліції у разі виникнення процесуальних проблем.

 

Голова УСБУ у Луганській області Олег Козловський подякував оперативним співробітникам міліції за плідну співпрацю, окреслив напрямки оперативної діяльності де ще потрібно активізувати спільну роботу.

 

Генерал Науменко піддав критиці стан дисципліни та дотримання законності серед співробітників міліції, організацію роботи щодо забезпечення належного функціонування блокпостів та діяльність щодо виявлення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, розшуку злочинців та безвісно зниклих осіб. Зажадав активізувати роботу по документуванню злочинної діяльності бойовиків та оголошення їх у розшук. Акцентував на посиленні контролю на блокпостах з метою недопущення витоку із зони АТО зброї та вибухівки, а також проникнення на територію області осіб, які можуть дестабілізувати ситуацію.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии