В Україні розпочато проект «Ти тільки живи!» на допомогу пораненим бійцям АТО присвячений до Дня незалежності України

Під патронатом Президента ВГО «Асоціація платників податків України» Гріголом Катамадзе проходить Благодійний проект на підтримку поранених бійців АТО «Ти тільки живи!», який завершиться Благодійним аукціоном з продажу картин, написаних пораненими бійцями у військових клінічних шпиталях під час лікування.
 
«Я звертаюсь до всіх небайдужих до біди патріотів України. Ціну війни неможливо прорахувати і кожна ваша гривня – це велика допомога пораненому, його захист. Впевнений, що не зважаючи на останні події в Україні, ми - єдина держава і наша сила в гуртуванні, взаємодопомозі, підтримці один одного. Необхідно консолідувати наші зусилля для проведення подібних благодійних ініціатив спрямованих на те, щоб поранені бійці і їхні сім’ї не залишались наодинці зі своєю бідою на рідній землі», - впевнений Президент  АППУ Грігол Катамадзе.
 
АППУ відкрила рахунок, на який кожен бажаючий може перерахувати посильний внесок на забезпечення та реабілітацію наших захисників:
 
Реквізитиблагодійного рахунку «Ти тільки живи!»:
 
Отримувач: ВГО «АППУ»
 
Код 21704946
 
Банк отримувача: ПАТ «КБ»ПРЕМІУМ»
 
МФО 339555
 
п/р 26000002017119
 
Призначення платежу: Перерахування благодійного внеску на підтримку поранених бійців АТО. Без ПДВ.
 
Усі кошти, перераховані на Благодійний рахунок та виручені під час аукціону, будуть направлені  на лікування, протезування, реабілітацію тощо  бійцям АТО.

Последние комментарии