Кримінільні події на Луганщині за минулі вихідні станом на 3 серпня

Повідомлення ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Військові злочини

Бойовики не припиняють обстрілювати територію, підконтрольну українській владі:

- десять разів зі сторони пам`ятника князю Ігорю (перебуває під контролем НЗФ «ЛНР») бойовики з мінометів і гранатометів обстрілювали смт. Станиця Луганська. Внаслідок обстрілів отримав проникаюче осколкове поранення черевної порожнини співробітник міліції 1985 р.н. Сталося займання будинку на вул. 3-я Лінія, 1 смт. Станиця Луганська;

- зі сторони с. Мілова Гора (підконтрольного НЗФ «ЛНР») бойовики зі стрілецької зброї обстріляли м. Щастя. Внаслідок обстрілу пошкоджені вікна квартири на вул. Дружби 30 м. Щастя;

- п’ять разів зі сторони с. Донецький та с. Голубівське Попаснянського району (підконтрольних НЗФ «ЛНР») мінометний обстріл та обстріл зі стрілецької зброї с. Оріхове;

- зі сторони смт. Фрунзе (підконтрольного НЗФ «ЛНР») бойовики з гранатометів та стрілецької зброї  обстрілювали с. Кримське.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України «Терористичний акт».

Грабежі

1 серпня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева жителька 1972 р.н. про те, що біля будинку по проспекту Гвардійському невідомий чоловік, шляхом ривку, відкрито заволодів золотим хрестиком.

Того ж дня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева жителька 1971 р.н. про те, що поблизу «Хлібозаводу» по вул. Гагаріна невідомий чоловік відкрито заволодів золотим ланцюжком.

2 серпня до Рубіжанского міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки 1979 р.н. про те, що у під’їзді будинку по просп. Кірова, м. Рубіжне, невідома особа у її сина 2004 р.н. відкрито заволоділа мобільним телефоном.

2 серпня до Рубіжанської центральної міської лікарні з діагнозом: ЗЧМТ, СГМ, пошкодження тім’яної частини голови, госпіталізовано місцеву жительку 1958 р.н. Виїздом на місце події встановлено, що невідома особа у під’їзді по вул. Леніна, м. Рубіжне, заподіявши удар по голові, відкрито заволоділа грошима заявниці та золотими сережками.

До Кремінського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя 1970 р.н. про те, що 2 серпня малознайомий чоловік у ході конфлікту, що виник під час сумісного вживання спиртних напоїв, заподіяв заявнику тілесні ушкодження (завдав декілька ударів кулаком в обличчя) та відкрито заволодів грошима.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 186 КК України «Грабіж». Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння грабежів.

Крадіжка

1 серпня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Станично-Луганського райвідділу міліції викрили та затримали шістьох місцевих жителів, які за допомогою газових різаків демонтували кран-балку з цеху непрацюючого заводу «ЖБК» ПАТ «Кондрашевський піщаний кар’єр» у с. Петрівка. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка». Продовжується досудове розслідування.

ДТП

1 серпня на залізничній колії поблизу смт. Красноречінське Кремінськогорайону сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням «Лисичанськ-Київ» та автомобілем «ВАЗ-2103», під керуванням мешканця смт.Красноречінське 1986 р.н. Встановлено, що чоловік керуючи автомобілем, намагався переїхати залізничну колію поза встановленим переїздом та застряг на залізничній колії. Жертв та постраждалих немає. Потяг продовжив рух за маршрутом. Даний факт внесений до ЄРДР.

Вилучення зброї та боєприпасів

1 серпня у ході огляду приміщення одного з зерносховищ фермерського господарства (вул. Радянська, с. Передільське Станично-Луганського району), у ящику с зерном, співробітники Станично-Луганського райвідділу міліції виявили та вилучили автомат «АКС-74» та три магазина до нього з набоями у кількості 87 шт., калібру 5,45 мм. Вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вживаються заходи щодо встановлення приналежності вилученого.

Зберігання наркотиків

1 серпня у ході проведення огляду місця мешкання раніше судимого чоловіка 1994 р.н. (вул. Артема, с. Врубівка) співробітники карного розшуку Попаснянського райвідділу виявили та вилучили 10 грам коноплі.

У ході проведення особистого огляду жителя м. Рубіжне 1989 р.н. співробітники ВДАІ виявили та вилучили 8 грам марихуани.

Дані факти внесені ЄРДР та кваліфіковані за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Безвісти зниклий

1 серпня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева жителька 1935 р.н. про те, що 4 березня 2015 року поїхав на лікування до м. Новомосковськ Дніпропетровської області та до теперішнього часу не повернувся її син гр. Ільїнський Є.А, 1962 р.н. Даний факт зареєстровано. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Последние комментарии