Повідомлення про реорганізацію Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку

Повідомлення про реорганізацію Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області.

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 09.07.2015 № 76 "Про реорганізацію територіальних органів  Міндоходів у Луганській області" розпочато реорганізацію Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області.

Пунктом 4 наказу встановлено двомісячний строк  заявлення кредиторами своїх вимог з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

В Бюлетені державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців № 325 (20) 2015 р.  опубліковано повідомлення про прийняття рішення уповноваженим органом щодо припинення юридичної особи Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області.

Тепер в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців зареєстрована Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області, місцезнаходження юридичної особи: 93400 Луганська область, місто  Сєвєродонецьк, вулиця Енергетиків, будинок 72. Ідентифікаційний код 39890583. E–mail: sgni@ukr.net. Телефон (06452)23623.

 

Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии