У Рубіжному пройшли урочисті заходи до відзначення річниці визволення від незаконних збройних формувань міста

У Рубіжному пройшли урочисті заходи до відзначення річниці визволення від незаконних збройних формувань міста

Сьогодні, (21.07) у Рубіжному за участі т.в.о керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Клименка, заступника голови Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик пройшли урочистості з нагоди відзначення річниці визволення від незаконних збройних формувань міста. Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДВЦА.

У рамках заходу відбулися траурна панахида та покладання квітів до пам’ятного знаку українським військовослужбовцям Новоград-Волинської 30-ї ОМБР, які загинули під час бойових дій за визволення міста 22 травня 2014 року в Рубіжному, виставка «Історія в документах, фотознімках та експонатах м. Рубіжного із зони АТО 2014-2015», волонтерська акція «Серце тобі, Україно», флеш-моб «Рубіжне – це Україна». 

«Ніхто не міг припустити що будуть стріляти «Гради», танки та будуть гинути люди. Я впевнений у тому, що ми переможемо. Переможемо тому, що з нами таки військові, як в цьому залі, які звільняли місто від терористів», – відзначив т.в.о керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Клименко.

Последние комментарии