26 червня в міському Палаці культури відбудуться урочистості до Дня молоді

26 червня в міському Палаці культури відбудуться урочистості до Дня молоді

У п’ятницю, 26 червня, в міському Палаці культури відбудуться урочистості до Дня молоді.

В рамках свята стартує «КВН проти ненависті», організаторами якого виступає Луганська військово-цивільна адміністрація, управління молоді та спорту облдержадміністрація та Луганський обласний центр молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

-Тема цьогорічного свята до Дня молоді досить серйозна – ненависть. Під час заходів ми будемо разом вчитися долати ненависть та справлятися з нею, будемо разом заряджатися позитивними емоціями та дарувати позитив присутнім, - розповіла в.о. директора Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Інна Осипенко. Вона зазначила, заплановано, що захід відвідає заступник голови ВЦА Ольга Лішик.

Так, о 16.00 на жителів міста чекає показ тематичних робіт «No hate» («Проти ненависті») художника-карикатуриста, лауреата міжнародних конкурсів, головного художника асоціації КВН України (АКУ) Василя Вознюка та демонстрація робіт фотографа АКУ Сергія Денисенка та тему «Позитив». Всього глядачам буде представлено 50 робіт.

Після цього всі бажаючі мають змогу подивитися презентацію соціального відео «Все буде добре» та взяти участь в майстер-класі створення молодіжного короткометражного відео.

Для створення позитивного настрою присутніх стартуватиме флеш-моб «Молодь проти ненависті».

Апогеєм свята стане довгоочікуваний «КВН проти ненависті» за участю команд з різних регіонів України (Маріуполя, Харкова, Черкас, Чернігова, Вінниці) та місцевих команд з Краматорська (Донецька обл..) та Сєвєродонецька. Також гості свята побачать «телевізійну» команду «Девчонки из Житомира».

Нагадаємо, на Донбасі проект «КВН проти ненависті» розпочався 24 червня та охопив міста Краматорськ, Слов’янськ, Святогірськ (Донецька обл.) та Сєверодонецьк і Рубіжне (Луганська обл.).

Мета проекту: інтеграція зусиль державних установ, творчих та громадських об’єднань на протидію проявам мови ненависті у спілкуванні, ЗМІ та Інтернет-середовищі; на зменшення явищ дискримінації і порушення прав людини; на розвиток та спрямування потенціалу молоді щодо виявлення і реагування на прояви дискримінації та порушення прав людини шляхом культурологічних та освітньо-виховних програм.

Последние комментарии