Кожен водій несе відповідальність за своїх пасажирів

Кожен водій несе відповідальність за своїх пасажирів

Зараз важко уявити своє життя без автотранспорту.   

Кожен день безліч людей користується громадським транспортом, довіряючи своє життя водіям автобусів і маршрутних таксі.

Для працівників Державтоінспекції, як і для всієї міліції в цілому, пріоритетним завданням є забезпечення безпеки життя і здоров'я громадян. ДАІ приділяє велику увагу безпеці пасажироперевезень, постійно проводяться рейди та відпрацювання, направлені на виявлення та усунення порушень у сфері забезпечення пасажирських перевезень. Як показує практика, ці цільові заходи не марні доказом цього десятки припинених порушень ПДР,  які вчинили водії цього виду транспорту.

З метою профілактика аварійності на пасажирському автомобільному транспорті, попередження порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів, особливо тих, що надають послуги з перевезення пасажирів, у період з 01.06.2014 до 30.06.2014 проводяться комплекс профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті під назвою «Автобус-2015».                             

В рамках заходів працівники ДАІ здійснять додаткові перевірки технічного стану пасажирських автотранспортних засобів, особливо тих, що використовуються для перевезень дітей і пасажирів. Інспекторський склад дорожньо-патрульної служби проводитиме цілеспрямований нагляд за дотриманням водіями транспортних засобів, пішоходами і пасажирами  Правил дорожнього руху: швидкісного режиму руху, використання водіями та пасажирами ременів безпеки тощо.

В автотранспортних підприємствах, колективах різних установ та організацій співробітники Державтоінспекції проведуть бесіди та зустрічі, де ще раз позначать важливість дотримання виконання вимог Правил дорожнього руху.

Головний підсумком проведених заходів має стати збереження життя і здоров'я українських громадян, їх дітей - кожного, хто є учасником дорожнього руху.

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

Последние комментарии