Перше засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації відбулося у новому складі

У новому складі 19 травня 2015 року відбулося перше засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації, повідомляє прес-служба ЛО ВЦА.

Під час засідання було розглянуто питання виборів голови регіональної ради підприємців, його першого заступника та заступника, обговорення проекту Положення про регіональну раду підприємців при облдержадміністрації та організаційні заходи щодо діяльності регіональної ради підприємців.

Відкрив засідання регіональної ради підприємців директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Скубак А.А., який поінформував учасників засідання про завдання, що стоять перед радою підприємців.

Головою регіональної ради підприємців було обрано генерального директора ТОВ ХК «Мрія-Інвест» Поркуяна С.Л., першим заступником голови – генерального директора компанії «УкрХімЕкспорт» Малеванця О.А., заступником голови обрано директора СТОВ АФ «Калмичанка» Молотка В.В. 

За результатами роботи засідання членам ради доручено підготувати пропозиції до плану роботи регіональної ради підприємців при облдержадміністрації на 2015 рік, Плану заходів з реалізації Угоди про співробітництво між Житомирською обласною державною адміністрацією, Житомирською обласною радою та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією, передбачивши співробітництво наших областей в усіх сферах соціально-економічного та регіонального розвитку.

Також прийнято рішення на черговому засіданні ради розглянути питання про стан справ, що склався у Станично-Луганському та Попаснянському районах у результаті проведення там активних бойових дій, та вжиття заходів щодо надання допомоги у відбудові цих територій.
Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації було доручено доопрацювати спільно з Юридичним департаментом облдержадміністрації проект Положення про регіональну раду підприємців при облдержадміністрації та направити його на погодження керівнику обласної військово-цивільної адміністрації – голові облдержадміністрації Москалю Г.Г.

Последние комментарии