З вірою у майбутнє!

З вірою у майбутнє!

З вірою у майбутнє! Під таким гаслом в м. Рівне в міському Палаці дітей та молоді з 24 по 03 травня відбувся ХХ традиційний Благодійний марафон-2015 «З вірою в майбутнє» - «20 років відповідальності», на який було запрошено делегацію Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості. Делегацію на чолі директора Буряк Ніни Дмитрівни представляла старша група хореографічного колективу «Гран-Прі» (керівник Курєнкова Світлана Вікторівна) та вихованка дитячо-юнацького вокального колективу «Усмішка» Рогоцька Софія. Всього 10 осіб.  

Кожну мить, починаючи з залізничного вокзалу, делегація відчувала постійну увагу та щиросердечне відношення кожного, з ким спілкувалася.  Проживала делегація в готелі «Мир».

1 травня делегація приєдналася до учасників марафону і виступала в благодійному концерті разом з колективами Палацу. Кожна програма, кожен концерт, в яких приймали участь наші вихованці, чи були гостями-глядачами, були неперевершені.

Висловлюємо подяку пані Ірині за надану можливість прийняти участь у ХХ традиційному Благодійному марафоні-2015 «З вірою в майбутнє» - «20 років відповідальності». Наші вихованці перейняли досвід наполегливості, витримки, злагодженої роботи в колективі. Відчули себе частинкою колективів, у концертах яких приймали участь.  Раді, що змогли внести малесеньку частинку благодійності до скарбнички Марафону.

«Не можна передати словами ті найщиріші привітання, концерти, програми, зустрічі, розмови, екскурсії, сніданки, обіди, вечері, прогулянки тихими вулицями м. Рівне, це можна відчути тільки серцем і душею» - так сказала Настя Калгіна, вихованка хореографічного колективу «Гран-Прі».

Тож наш любий і дорогий серцю Палац, місто-побратим Рівне - тепер це частинка нас.

Про поїздку наші вихованці говорять: «супер-Палац», «супер-зустріч», «супер місто Рівне».

Незабутньою була  поїздка до м. Дубни. І ще сюрприз – це відвідини зоопарку, в якому делегація провела понад 3 години, вітаючись з кожним мешканцем зоопарку і фотографуючись на пам'ять.

Діти розповідають своїм ровесникам, своїм рідним і близьким, своїм творчим колективам у Центрі, як щиро, сердечно їх зустріли і як було на душі легко від постійної уваги, тепла, посмішок працівників Палацу, вихованців, батьків, громади міста, навіть тоді, коли вони виступали на сцені, за сценою їх підтримували учні, вихованці і педагоги Палацу, а зала нагороджувала гучними оплесками.

Майже тиждень діти діляться враженнями в школах,  на телебаченні про участь у Марафоні, про суперовий Палац, про затишне місто-побратим Рівне. І дітям нашого міста дуже захотілося поринути в атмосферу творчості, яку відчула делегація Центру в Рівненському міському Палаці дітей та молоді.

Ми запросили учнів, вихованців та педагогів Палацу до м. Сєвєродонецьк. Будемо чекати на цю зустріч.

Последние комментарии