Прес-реліз про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 4 травня 2015 року

Військові злочини

3 травня до Попаснянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що о 16.00 на ґрунтовій дорозі поблизу с. Катеринівка на невстановленому вибуховому пристрої підірвався БРДМ з військовими ЗСУ. Внаслідок вибуху загинули двоє військовослужбовців ЗСУ (1975, 1985 р.н.). Отримали поранення та були госпіталізовані до міської лікарні м. Артемівська Донецької області троє військовослужбовців 1977, 1982, 1987 р.н.

3 травня до Попаснянського райвідділу міліції звернувся 69-річний житель м. Гірське з заявою про те, що об 11.00 невідомі особи зі сторони терикону ш. «Гірьска» (підконтрольної «ЛНР») здійснили декілька пострілів з автоматичної стрілецької зброї у напрямку його домоволодіння на вул. Некрасова. Внаслідок обстрілу був пошкоджений дах його будинку. Жертв та постраждалих немає.

3 травня у період часу з 23.15 по 23.20 бойовики зі сторони м. Луганська (підконтрольного «ЛНР») зі стрілецької зброї та АГС здійснили обстріл блокпосту у смт. Станиця Луганська. Жертв та постраждалих немає.
Дані факти внесені до ЄРДР і кваліфіковані за ст. 258 КК України «Терористичний акт».

Тілесні ушкодження

3 травня з місця мешкання (вул. Свердлова, с. Нижнє Попаснянського району) до міської лікарні м. Лисичанська у непритомному стані з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості був госпіталізований господар будинку 1959 р.н. Обставини отримання тілесних ушкоджень встановлюються. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Крадіжка

До Троїцького райвідділу міліції звернулася жителька с. Воєводське 1953 р.н. з заявою про те, що в ніч на 2 травня невідома особа з приміщення господарчої будівлі за місцем її мешкання викрала токарний станок та господарський інвентар. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники райвідділу міліції у скоєні злочину викрили та затримали місцевого мешканця 1968 р.н. Чоловік затриманий на підставі ст. 208 КПК України. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка».

Вилучення вогнепальної зброї

3 травня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники зведеного загону «Кіровоград» біля бару по вул. Енергетиків м. Сєвєродонецьк у місцевого мешканця 1986 р.н. виявили та вилучили з ознаками переробки пістолет «ZORAKІ 914-S». Вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»

Безвісти зниклий

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся 40-річний місцевий житель з заявою про те, що 3 травня пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася його бабуся гр-ка Руденко Н.Ф., 1928 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии