Волонтери з Буковини привезли на Луганщину три всюдиходи й продукти

УАЗи й харчі (мінеральна вода, яблука, картопля, крупи, консерви та інше) доставили в Сєвєродонецьк волонтери з Чернівецької області.

Віце-президент автоклубу «Буковина», голова Чернівецької обласної організації Спілки автомобілістів Іван Мельничук розповів, що автомобілі укомплектовані та приведені до ладу саме для того, щоб служити військовим і цивільним у прифронтових селах. Гроші на придбання авто збирали волонтери Анатолій Дронь і Дмитро Щербанюк. Саме вони й переконували громаду Заставнівського району в необхідності купити для передової УАЗи. Один із всюдиходів «іменний» – його передадуть 24-й бригаді, де служить чимало буковинців.

До придбання автомобілів долучилися і приватні підприємці, і держслужбовці, й прості буковинці. До речі, тільки із Заставнівського району Буковини на Луганщину передали вже п’ять автівок. Теперішня поїздка волонтерської групи Івана Мельничука на Луганщину – восьма. Але не остання – за кілька тижнів у Сєвєродонецьк привезуть кілька санітарних мікроавтобусів. Їх уже купили й передали в руки автомайстрам, щоб підготувати для відправки в зону АТО.

Последние комментарии