У Лисичанську презентували відремонтований дитячий центр

У Лисичанську презентували відремонтований дитячий центр

Сьогодні, 08.04 у м. Лисичанську після капітального ремонту відбулася презентація завершених робіт у КЗ «Лисичанський центр соціально-психологічної реабілітації дітей». Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

За словами заступника голови ОДА Ольги Лішик, яка взяла участь у заході, такий проект є дуже важливим для області, тому що цей дитячий центр єдиний на всій підконтрольній українському Уряду території області. 

Ремонт закладу фінансувався Європейським Союзом, Програмою розвитку ООН, Лисичанською міською радою та ГО «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону» за підтримки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Загальна вартість проекту становила більше 370 000 грн. 

«Наша організація активно працює на території області. Все, що залежить від нас, ми зробили для цього об’єкту за активної підтримки влади, громадських організацій та персоналу дитячого центру. Я бажаю вашим вихованцям прагнути до кращого, розвиватися і, звісно, постійно навчатися», – відзначила координатор програм проекту Європейського Союзу та розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Ганна Борова. 

Усього в дитячому центрі знаходиться 23 дитини, у тому числі з окупованої території. 
Працівники закладу подякували благодійникам за допомогу та влаштували для гостей зі своїми вихованцями маленький концерт.

Последние комментарии