Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 8 квітня 2015 року

Злочини проти громадської безпеки

7 квітня в районі залізничної колії м. Золоте-4 Попаснянського району, внаслідок потрапляння на диверсійну групу незаконного збройного формування, був поранений 35-річний військовослужбовець ЗСУ. З вогнепальним пораненням він госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні м. Сєвєродонецька.

Того ж дня до міської лікарні м. Сєвєродонецька з мінно-вибуховим пораненням був госпіталізований 24-річний військовослужбовець ЗСУ. Тілесні ушкодження він отримав поблизу с. Оріхове Попаснянського району, внаслідок підриву на вибуховому пристрої (розтяжці).

Дані факти зареєстровані. Проводиться перевірка щодо встановлення всіх обставин подій.

7 квітня на блокпосту «Лисичанськ-Гірське» була затримана 57-річна жителька м. Стаханов, яка брала участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Проводиться перевірка.

Злочини проти громадського порядку та моральності

7 квітня до Лисичанського міськвідділу міліції від начальника однієї з Лисичанських ритуальних служб надійшла заява про те, що на цвинтарі «Зелена Роща» невідомі особи пошкодили 25 пам’ятників. У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники міськвідділу міліції за скоєння злочину викрили та затримали трьох місцевих мешканців 1974, 1981, 1984 р.н. Даний факт зареєстровано. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Хуліганство

7 квітня під час вручення повісток громадянам Новопсковського району для проходження військово-медичної комісії та подальшого несення служби в рядах ЗСУ і виїзду автобусів з призовниками з смт. Новопсков до м. Старобільська в районі автовокзалу смт. Новопсков місцеві мешканці перекрили рух транспортних засобів, що супроводжувалось вчиненням хуліганських дій відносно працівників міліції та представників Новопсковсько-Старобільського ОРВК. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 296 КК України. Проводиться перевірка.

Вилучення зброї

7 квітня співробітники Рубіжанського міськвідділу міліції в районі перехрестя вул. Визволителів та пр. Московського у 28-річного місцевого мешканця виявили та вилучили 194 патрона калібру 7,62 мм та освітлювальну ракету дальньої дії. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

7 квітня співробітники Сватівського райвідділу міліції у ході проведення особистого огляду у 38-річного місцевого жителя у поліетиленовому пакеті виявили та вилучили обріз двоствольної мисливської рушниці «ТОЗ-БМ» 16 калібру. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 263 КК України. Проводиться перевірка.

Вилучення наркотиків

7 квітня співробітники Попаснянського райвідділу міліції, під час несення служби з охорони громадського порядку, на вул. Базарній м. Попасна у 46-річного чоловіка виявили та вилучили 50 грамів марихуани. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований зач. 1 ст. 309 КК України. Вилучене спрямовано на дослідження.

7 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Лисичанського міськвідділу міліції біля будинку на кв. Дружби народів м. Лисичанська у місцевого жителя 1968 р.н. виявили та вилучили 10 грамів марихуани. Вилучене спрямовано на дослідження.

Безвісти зникла

7 квітня до Лисичанського міськвідділу міліції від жінки 1961 р.н. надійшла заява про те, що 4 квітня 2015 року пішла з дому та дотепер не повернулася її онука гр-ка Ходокова Т.Т., 2000 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження дівчини.

Розкрито раніше скоєний злочин
Грабіж

У ході оперативно-розшукових заходів за фактом відкритого заволодіння невідомими особами грошима у 54-річного чоловіка, який мав місце 6 квітня на вул. Інтернаціональній м. Кремінна, співробітники Кремінського райвідділу міліції викрили та затримали 17-річного парубка. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 186 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии