Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 7 квітня 2015 року

Військові злочини

6 квітня у смт. Борівське (м. Сєвєродонецьк) під час необережного поводження з гранатою «Ф-1» стався вибух, внаслідок якого загинув військовослужбовець ЗСУ 1979 р.н., а двоє військовослужбовців (1960 і 1986 р.н.) з черепно-мозковими травмами та осколковими пораненнями госпіталізовані до міської лікарні. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

6 квітня о 02.30 невідомі особи з підконтрольної «ЛНР» території зі стрілецької зброї здійснили обстріл позицій ЗСУ біля селища Кондрашівка Станично-Луганського району. Даний факт зареєстровано. Жертв та постраждалих немає.

Злочини проти волі, честі та гідності особи

6 квітня до лікарні за медичною допомогою із забоєм ребер звернувся 57-річний житель м. Кремінна. Виїздом на місце події оперативники Кремінського райвідділу міліції встановили, що п’ятеро невідомих чоловіків у масках проникли до будинку заявника, незаконно затримали його та вивезли у ліс неподалік від с. Житлівка Кремінського району, де спричинили йому тілесні ушкодження. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Розбій

6 квітня до Старобільського райвідділу міліції від керівництва АТ «БМ БАНК» надійшла заява про те, що у березні 2015 року невідомі особи у камуфльованому одязі проникли до відділення АТ «БМ БАНК» на вул. Котельникова у м. Луганську та викрали майно, яке знаходилось на балансі банку, чим спричинили майнову шкоду на загальну суму 317 тис. 458 грн. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 187 КК України.

Грабіж

6 квітня до Кремінського райвідділу міліції від місцевого мешканця 1961 р.н. надійшла заява про те, що двоє невідомих осіб на вул. Інтернаціональній м. Кремінна штовхнули його на землю та відкрито заволоділи грошима потерпілого. Даний факт зареєстровано. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, які скоїли злочин.

Злочини проти громадської безпеки

6 квітня співробітники Кремінського райвідділу міліції викрили 20-річного жителя м. Привілля, який бере активну участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

6 квітня до Лисичанського міськвідділу міліції з прокуратури надійшли матеріали за фактом участі 36-річного жителя м. Алчевська у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 260 КК України.

Безвісти зниклі

6 квітня до Попаснянського райвідділу міліції від чоловіка надійшла заява про те, що він протягом року не може зв’язатися зі своєю родичкою гр-кою Приходько Л.О., 1940 р.н., яка мешкає у м. Золоте-1.

6 квітня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції від 37-річного чоловіка надійшла заява про те, що він втратив зв'язок зі своїми близькими: гр. Мартинчук Е.О., 1978 р.н., гр. Мартинчук С.М., 1959 р.н. та гр-кою Ребровою Ю.Т., 1936 р.н., які мешкають у м. Кіровськ.
Дані факти зареєстровані.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии