Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 6 квітня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 6 квітня 2015 року

Військові злочини

До Новоайдарської районної лікарні з численними осколковими пораненнями, був госпіталізований 53-річний луганчанин. Перевіркою встановлено, що 5 квітня потерпілий переходив по зруйнованому мосту через річку Сіверський Донець у с. Трьохізбенка Новоайдарського району та підірвався на вибуховому пристрої. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 258 КК України.

5 квітня о 09.30 невідомі особи зі сторони території підконтрольної НЗФ «ЛНР» здійснили постріл з «ПТУР», реактивний снаряд якого потрапив у мінний шлагбаум, внаслідок чого сталося здетонування мін та вибух. Внаслідок вибуху загинули четверо військовослужбовців ЗСУ 1958, 1976, 1979, 1982 р.н., які у цей час проїжджали на автомобілі. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 258 КК України.

Тілесні ушкодження

До міської лікарні м. Щастя за медичною допомогою з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та кровотечею звернувся 30-річний місцевий мешканець. Виїздом на місце події оперативники Новоайдарського райвідділу міліції встановили, що 4 квітня між потерпілим, який знаходився біля будинку на кв. Енергетиків м. Щастя, та 18-річним місцевим мешканцем виник конфлікт, який переріс у бійку. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

ДТП

5 квітня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у районі зупинки громадського транспорту по вул. Промисловій сталася дорожньо-транспортна подія. Виїздом на місце події оперативники міськвідділу встановили, що 31-річний чоловік, керуючи автомобілем «ЗАЗ Lanos», не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та скоїв зіткнення з електроопорою. Від отриманих тілесних ушкоджень водій загинув на місці події. Даний факт зареєстровано.

Незаконне заволодіння автотранспортом

4 квітня до Сватівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки м. Красний Луч 1979 р.н. про те, що 13 лютого 2015 року невідомі особи у камуфльованому одязі з автоматичною зброєю незаконно заволоділи її автомобілем "Skoda Octavia" д/з ВВ 6643 СЕ. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 289 КК України.

Вилучення наркотиків

4 квітня оперативники Попаснянського райвідділу міліції спільно з співробітниками БПС МОП «Вінниця», під час несення служби з охорони громадського порядку у 30-річного місцевого жителя під час особистого огляду виявили та вилучили 50 грамів висушеної марихуани. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии