Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 4 квітня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 4 квітня 2015 року

Злочини проти громадської безпеки

2 квітня до Новоайдарського райвідділу міліції надійшли матеріали від комісії щодо проведення додаткової перевірки за фактом пожежі трансформаторної групи 2Т Луганської ТЕС у м. Щастя, що мав місце 11 березня о 21.45. У ході проведення додаткової перевірки за даним фактом співробітники райвідділу міліції встановили, що пожежа виникла внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї незаконними озброєними формуваннями території Луганської ТЕС у м. Щастя. З місця події вилучено фрагменти куль калібру 7,62 мм. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 258 КК України.

Злочини проти громадської безпеки

3 квітня співробітники Білокуракинського райвідділу міліції спільно з працівниками СБУ викрили двох місцевих мешканців 1983 та 1994 р.н., які беруть активну участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Дані факти внесені до ЄРДР і кваліфіковані за ч. 2 ст. 260 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Незаконне заволодіння автотранспортом

3 квітня до Новоайдарського райвідділу міліції з заявою звернувся місцевий житель 1954 р.н. про те, що у ніч на 3 квітня з його гаражу у м. Щастя невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем «ВАЗ-2102», д/з 88816 АМ. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля а також розшуку та затримання осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Нещасний випадок

3 квітня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що на виробничому майданчику на вул. Механізаторів констатовано смерть 21-річного робітника підприємства. Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що смерть місцевого жителя настала внаслідок ураження електричним струмом. Даний факт зареєстровано. Труп без зовнішніх ознак насильницької смерті спрямовано на судово-медичну експертизу.

ДТП

3 квітня до Новопсковського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медсестри швидкої медичної допомоги про те, що поблизу с. Кам`янка Новопсковського району сталося ДТП з потерпілим. Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що о 21.00 місцевий житель 1971 р.н. керуючи автомобілем «ВАЗ 2104», рухаючись у напрямку с. Кам`янка, не впоравшись з керуванням скоїв зіткнення з деревом. Від отриманих тілесних ушкоджень водій помер на місці ДТП. Даний факт зареєстровано.

Вилучення наркотиків

3 квітня у ході проведення огляду квартири на вул. Куйбишева м. Попасна за місцем мешкання чоловіка 1980 р.н. співробітники Попаснянського райвідділу міліції виявили та вилучили 20 грамів марихуани.
У ході проведення санкціонованого обшуку квартири на вул. Красна м. Лисичанськ за місцем мешкання чоловіка 1976 р.н. співробітники Лисичанського міськвідділу міліції виявили та вилучили 17 грамів марихуани.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Безвісти зниклі

3 квітня до Рубіжанського міськвідділу міліції надійшла заява від місцевої жительки 1949 р.н. про те, що 15 березня пішла з дому та по теперішній час не повернулась її донька гр. Огієнко К.М. 1981 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки.

3 квітня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканки м. Золоте-4 про те, що 30 березня з м. Лисичанська до м. Золоте виїхали сім’я Божко, її донька з зятем та двома онуками та станом на 31 березня місце перебування останніх їй не відомо. У ході проведення перевірки співробітники міськвідділу провели телефону бесіду з заявницею, яка пояснила, що її близькі натепер перебувають у м. Харкові. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення точного місцеперебування сім’ї.

Розкриття з раніше скоєних злочинів

Грабіж

У ході проведення оперативно-розшукових заходів за фактами відкритого заволодіння двома жіночими сумками з особистим майном місцевих мешканок, яке мало місце 21 березня, співробітники карного розшуку Лисичанського міськвідділу міліції у вчиненні грабежів викрили неповнолітнього 1998 р.н. Вилучено речові докази. Досудове розслідування триває.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии