Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 3 квітня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 3 квітня 2015 року

Злочини проти громадської безпеки

2 квітня о 04.00 невідомі особи зі сторони пам’ятника «Князю Ігорю» (перебуває під контролем «ЛНР») здійснили обстріл (10 пострілів) зі стрілецької зброї у напрямку території смт. Станиця Луганська. Жертв та постраждалих немає. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 258 КК України.

2 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області встановили чотирьох громадян, які беруть активну участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 260 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

2 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Лисичанського міськвідділу міліції спільно з УБОЗ УМВСУ у Івано-Франківській області викрили та затримали раніше судимого місцевого мешканця 1977 р.н., який з липня 2014 року по теперішній час брав активну участь незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Незаконне заволодіння автотранспортом

2 квітня до Попаснянського райвідділу міліції звернувся 39-річний чоловік із заявою про те, що у червні-липні 2014 року у м. Попасна (на той час місто перебувало під контролем НЗФ «ЛНР») четверо невідомих осіб у камуфльованому одязі та масках-«балаклавах» незаконно заволоділи його автомобілем «Chevrolet Lacetti», д/з АН 9292 НА, чорного кольору. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 289 КК України.

2 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Новоайдарського райвідділу міліції встановили, що у грудні 2014 року військовослужбовці одного з добровольчих батальйонів ЗСУ у с. Трьохізбенка незаконно заволоділи автомобілем швидкої допомоги (марка та модель встановлюється), який належить районному відділенню проти туберкульозного диспансеру Луганської області. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Злочини проти волі, честі та гідності особи

До Старобільського райвідділу міліції звернулася 37-річна луганчанка з заявою про те, що 31 березня на вул. Магнітогорській м. Луганська троє невідомих осіб (один із чоловіків був одягнутий у камуфльований одяг) посадили її 47-річного чоловіка до його автомобілю «Hyundai Elantra» та увезли у невідомому напрямку. Даний факт зареєстровано.

Злочини проти життя та здоров’я особи

2 квітня до Новоайдарської районної лікарні з політравмою, проникаючим вогнепальним пораненням голови був госпіталізований 26-річний чоловік. Виїздом на місце події співробітники райвідділу встановили, що 1 квітня потерпілий під час сумісного розпиття спиртних напоїв з двома товаришами за місцем мешкання одного з них (вул. Айдарська с. Штормове), у результаті необережного поводження з револьвером, який належить господарю будинку, самостійно вистрелив собі у скроню. Даний факт внесений до ЄРДР. Проводиться досудове розслідування.

Вилучення боєприпасів

2 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції у гаражі по вул. Молодіжній, власником якого є 23-річний місцевий мешканець, виявили та вилучили 43 набої калібру 5,45 мм. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

2 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники Новоайдарського райвідділу міліції спільно зі співробітниками БПСМОП «Тернопіль» у с. Штормове у сараї біля будинку, господарем якого є 24-річний чоловік, виявили та вилучили 1200 набоїв калібру 7,62 мм. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 263 КК України.

Вилучення наркотиків

2 квітня співробітники Біловодського райвідділу міліції у ході проведення особистого огляду у 33-річного місцевого жителя виявили та вилучили 10 грамів марихуани. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 309 КК України.

Безвісти зниклі

2 квітня до Попаснянського райвідділу міліції звернулася 36-річна жінка з заявою про те, що 26 лютого пішов з дому у м. Гірське та до теперішнього часу не повернувся її дідусь гр. Швед П.К., 1929 р.н.

2 квітня до Старобільського райвідділу міліції звернулася 54-річна місцева мешканка з заявою про те, що 20 березня пішов з дому у с. Чорнухине Перевальского району та дотеперішнього часу не повернувся її син гр. Колеснік О.М., 1981 р.н.

Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіків.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии