Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 1 квітня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 1 квітня 2015 року

Злочини проти громадської безпеки

До Біловодської центральної районної лікарні з осколочним пораненням правої гомілки та нижньої частини тулуба був госпіталізований 30-річний військовослужбовець ЗСУ. Тілесні ушкодження чоловік отримав 31 березня поблизу с. Камишне Станично – Луганського району, підірвавшись на протипіхотній міні (розтяжці). Даний факт зареєстровано.

Викрадення зброї

31 березня до Сватівського райвідділу міліції надійшли матеріали за фактом викрадення майна у 67-річного чоловіка, яке мало місце на початку серпня 2014 року за місцем його мешкання (с. Хрящувате Краснодонського району). У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сватівського райвідділу міліції встановили, що у серпні минулого року озброєні особи у формі з символікою одного з добровольчих батальйонів викрали зброю, яка зареєстрована за заявником.
Даний факт зареєстровано.

Розбої

31 березня до Рубіжанського міськвідділу міліції від 52-річної місцевої мешканки надійшла заява про те, що невідома особа на вул. Студентській із застосуванням ножа заволоділа сумкою заявниці з особистими речами, мобільними телефоном та грошима. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння кримінального правопорушення.

31 березня до Старобільського райвідділу міліції від керівництва служби автомобільних доріг у Луганській області надійшло повідомлення про те, що у серпні 2014 року невідомі озброєні особи проникли на територію підприємства на вул. Лінія Залізниці (м. Луганськ), де, погрожуючи автоматичною зброєю, заволоділи комп’ютерною та офісною технікою підприємства. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 187 КК України.

Грабіж

1 квітня до Рубіжанського міськвідділу міліції від місцевої жительки 1982 р.н. надійшло повідомлення про те, що у районі будівлі колишньої державно-пожежної рятувальної частини на вул. Студентській (м. Рубіжне) невідома особа відкрито заволоділа сумкою заявниці з мобільним телефоном. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міськвідділу у скоєнні грабежу викрили 39-річного місцевого жителя. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Вилучення наркотиків

31 березня співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів у під’їзді будинку по пр-ту Радянському м. Сєвєродонецька затримали місцевого жителя 1988 р.н., у якого виявили та вилучили 20 грамів марихуани. Вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт зареєстровано.

Нещасний випадок

31 березня до Рубіжанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в районі автобази по вул. Заводська стався вибух, внаслідок якого був смертельно травмований працівник автобази 1976 р.н., який, використовуючи газовий різак, намагався розрізати діжку з-під дизельного палива, через що вона вибухнула. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Безвісти зниклий

31 березня до Лисичанського міськвідділу міліції від жінки 1961 р.н. надійшла заява про те, що 24 березня із залізничної станції «Лоскутівка» Попаснянського району пішов з роботи додому та до теперішнього часу не повернувся її син гр. Майтама П.В., 1986 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии