Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 31 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 31 березня 2015 року

Злочини проти громадської безпеки

30 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники ГУМВС України у Луганській області викрили 20 осіб, які беруть активну участь у незаконному озброєному формуванні «ЛНР».
30 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники СБУ викрили 25-річного жителя м. Новодружеськ (м. Лисичанськ), який з квітня 2014 року по теперішній час бере активну участь у бойових діях незаконного збройного формування «ЛНР».
Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Незаконне заволодіння автотранспортом

До Рубіжанського міськвідділу міліції від 30-річного місцевого мешканця надійшла заява про те, що у ніч на 30 березня невідома особа від будинку по вул. Менделєєва незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ-2103», червоного кольору, д/з 84143 АМ (документи знаходились в автомобілі). Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорущення. Проводиться перевірка.
30 березня у ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого 7 листопада 2014 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 КК України, співробітники Старобільського райвідділу міліції встановили, що 30 вересня минулого року з території АТ «Брокбізнесбанк» у м. Луганську невідомі озброєні особи, які відрекомендувались працівниками так званого «МВС ЛНР», заволоділи двома автомобілями банку «Skoda Octavia Tour» д/з ВВ 49-74 ВН, та «Mitsubishi Endeavor» д/з АА 26-27 АА.
Дані факти зареєстровані.

Грабіж

До Сватівського райвідділу міліції від 63-річного місцевого жителя надійшла заява про те, що 25 березня у районі вулиць Нєвского та Садової до нього підійшов раніше малознайомий чоловік, який відкрито заволодів його мобільним телефоном та втік у невідомому напрямі. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст.186 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння грабежу.

Збут наркотиків

30 березня у ході проведення негласних слідчо-оперативних заходів співробітники Кремінського райвідділу міліції у 25-річного місцевого жителя виявили та вилучили 10 грамів марихуани, яку він збув іншому чоловіку. Також за місцем його мешкання виявили та вилучили 10 грамів марихуани. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 307 КК України. Вилучене спрямовано на дослідження.

Вилучення наркотиків

30 березня у ході оперативно-розшукових заходів співробітники Лисичанського міськвідділу міліції за місцем мешкання 37-річного місцевого жителя виявили та вилучили 9,18 грамів прекурсора ангідрида оцтової кислоти.
Того ж дня у ході оперативно-розшукових заходів співробітники Лисичанського міськвідділу міліції спільно із співробітниками УБНОН ГУМВСУ у 38 та 42-річного чоловіків виявили та вилучили по одній пластині «Димедрол-Дарниця», які вони зберігали з метою збуту.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження.

Безвісти зниклий

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції від керівництва Сєвєродонецького хіміко-механічного технікуму (СХМТ) надійшла заява про те, що 28 березня 17-річний студент Балуков Д.О. (позбавлений батьківської опіки) покинув приміщення гуртожитку СХМТ (вул. Маяковського) та до теперішнього часу не повернувся. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження останнього.

Інше

До Станично-Луганського райвідділу міліції від 46-річного луганчанина надійшла заява про те, що 28 березня поблизу блокпосту за зруйнованим мостом на в’їзді до смт. Станиця Луганська озброєні невідомі особи у камуфльованому одязі, без пізнавальних знаків, заволоділи значною сумою грошей. Даний факт зареєстровано. Обставини події з’ясовуються.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии