Резонансні кримінальні правопорушення станом на 25 березня

На Луганщині зберігається напружена криміногенна ситуація.
24 березня з будинку по вул. Катаєва смт. Станиця Луганська до Біловодської районної лікарні з тілесними ушкодженнями був госпіталізований непрацюючий чоловік 1983 р.н. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку у скоєнні кримінального правопорушення викрили 40-річного брата потерпілого, який після сумісного розпивання спиртних напоїв, на ґрунті неприязних відносин, вдарив потерпілого ножем. Вирішується, який запобіжний захід застосувати щодо підозрюваного.

Злочини проти громадської безпеки
До Міловського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на території військової частини, розташованої на відстані 1 км від смт. Мілове, стався вибух та пошкоджено радіолокаційну станцію ППО. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що приблизно о 03.00 внаслідок вибуху було пошкоджено РЛС П-18, на базі автомобілю «ЗІЛ-131». Проводиться досудове розслідування. Жертв та постраждалих немає.

Того ж дня співробітники Міловського райвідділу міліції викрили та затримали непрацюючого, раніше судимого громадянина 1981 р.н., (житель м. Луганськ), який брав участь незаконному збройному формуванні «ЛНР». Проводиться перевірка.

Крадіжка
До Рубіжанського міськвідділу міліції звернувся місцевий житель 1963 р.н., і повідомив, що невідомий з 10 лютого по 24 березня проник до його будинку та викрав мисливські рушниці «ІЖ-54» та «ТОЗ-34ЕР», калібру 12 мм. Проводиться досудове розслідування.

Вилучення наркотиків
Співробітники Попаснянського райвідділу міліції спільно з співробітниками Батальйону «Кіровоград» на блокпосту «Карбоніт» поблизу м. Гірське під час проведення огляду автомобіля «ВАЗ-21093», який належить 42-річному жителю м. Золоте-2, виявили та вилучили 20 грамів коноплі. Факт зареєстровано.
Незаконне заволодіння автотранспортом
25 березня від будинку по вул. Леніна Лисичанська невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-21013», сірого кольору. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Безвісти зниклі
До Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернулася місцева жителька 1925 р.н. і повідомила, що 9 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її син гр. Яворов М.В., 1948 р.н., пенсіонер. 
До Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернулася 35-річна місцева жителька і повідомила про те, що 19 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її співмешканець гр. Козлов О.О., 1985 р.н. 
Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження безвісти зниклих.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии