Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 25 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 25 березня 2015 року

Тілесні ушкодження

24 березня з будинку по вул. Катаєва смт. Станиця Луганська до Біловодської районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітки з права був госпіталізований непрацюючий чоловік 1983 р.н. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку у скоєнні кримінального правопорушення викрили та затримали 40-річного брата потерпілого, який після сумісного розпиття спиртних напоїв, на ґрунті неприязних відносин, вдарив потерпілого ножем у груди. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Злочини проти громадської безпеки

24 березня до Міловського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на території військової частини, розташованої на відстані 1 км від смт. Мілове, стався вибух та пошкоджено радіолокаційну станцію ППО. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що приблизно о 03.00 внаслідок вибуху невстановленого вибухового пристрою було пошкоджено РЛС П-18 на базі автомобілю «ЗІЛ-131». Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 258 КК України. Проводиться досудове розслідування. Жертв та постраждалих немає.

24 березня співробітники Міловського райвідділу міліції у смт. Мілове викрили та затримали непрацюючого раніше судимого гр. К., 1981 р.н. (житель м. Луганськ), який брав участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Крадіжка

До Рубіжанського міськвідділу міліції звернувся місцевий житель 1963 р.н. і повідомив, що у період часу з 10 лютого по 24 березня невідомий проник до його будинку і викрав мисливську рушницю «ІЖ-54» калібру 12 мм та мисливську рушницю «ТОЗ-34ЕР» калібру 12 мм. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 185 КК України. Проводиться досудове розслідування.

Вилучення наркотиків

24 березня співробітники Попаснянського райвідділу міліції спільно зі співробітниками БПС МОП «Кіровоград» на блокпосту «Карбоніт» поблизу м. Гірське у ході проведення огляду салону автомобіля «ВАЗ-21093», який належить 42-річному жителю м. Золоте-2, виявили та вилучили 20 грамів коноплі. Даний факт зареєстровано.

Незаконне заволодіння автотранспортом

До Лисичанського міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева жителька 1989 р.н., що в ніч на 25 березня від будинку по вул. Леніна м. Лисичанська невідомі особи незаконно заволоділи її автомобілем «ВАЗ-21013», д/з А 33-13 ВГ, сірого кольору. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Безвісти зниклі

24 березня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернулася місцева жителька 1925 р.н. і повідомила, що 9 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її син гр. Яворов М.В., 1948 р.н., пенсіонер.

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернулася 35-річна місцева жителька і повідомила про те, що 19 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її співмешканець гр. Козлов О.О., 1985 р.н.

Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіків.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии