У середній школі №5 проводився математичний КВК

У середній школі №5 проводився математичний КВК

Нещодавно у середній школі №5 проводився тиждень природничих і точних наук, протягом якого на учнів чекали різноманітні тематичні вікторини, ребуси, конкурси ерудитів, малюнків з використанням лише геометричних фігур тощо.

Апогеєм же став турнір найкмітливіших – математичний КВК між командами дев’ятикласників «Алгебра» та «Геометрія», під керівництвом вчителя Ольги Василівни Попович.

КВК розпочався інсценізованою зустріччю двох видатних математиків М.В. Остроградського та Піфагора, уособлених учнями 10-А класу Денисом Шевченком та Вадимом Скурідіним. У кожній команді було по 10 учасників на чолі з капітанами – Кристиною Шанталій та Дар’єю Андрєєвою. Команди оцінювало компетентне журі: учні старших класів та адміністрація школи.

Школярам довелось здолати багато перешкод у вигляді цікавих завдань, серед яких бліцопитування, розв’язання кросвордів шляхом виконання математичних прикладів, конкурс капітанів. Найбільше ж запам’яталася блискуча візитівка команд.

За підсумками проведених етапів та згідно з рішенням журі кращою стала команда «Алгебра» (9-А клас).

Здоровий дух змагань, командне єднання не залишили жодного учасника байдужим, а піднесений настрій залишився на весь день.

 

Інформація СЗШ №5

Последние комментарии