Терористи нанесли удар 20-ма ракетами РСЗВ БМ-21 «Град» по взводному опорному пункту ЗС України

Станом на 07-00 23.03.15 на Луганському напрямку без змін. Порушивши вимоги режиму припинення вогню, терористи здійснили п’ять обстрілів вогневих позицій українських військ.

З напрямку міста Слов’яносербськ та н.п. Сокольники наших військових було двічі обстріляно зі стрілецької зброї. Також з напрямку східної околиці Слов’яносербська пролунали 4 постріли з танкової гармати. У тому ж районі відбувся вогневий контакт з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, яку було відігнано від наших позицій. З південного напрямку обстріляно взводний опорний пункт ЗС України в районі Орєхово. Бандити нанесли удар двадцятьма ракетами реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град». Втрат особового складу ЗС України немає.

Прольотів БПЛА над смугою відповідальності сектору «А» не зафіксовано. 
Бойовики НЗФ так званої «ЛНР» приховано нарощують сили та засоби бойового ураження, чисельність терористичних угруповань. Вони активно ведуть розвідку поблизу лінії розмежування сторін в напрямках Слов’яносербськ, Станиця Луганська та Щастя. Також проводиться нарощування спільного угруповання Новоросії та ЗС РФ в районі міст Стаханов, Алчевськ та Первомайськ. Триває бойове злагодження цих терористичних угруповань.

Основні зусилля сил АТО зосереджувались на виконанні визначених бойових завдань з охорони та оборони позицій у смузі відповідальності. Підрозділи сектору «А» продовжили інженерне дообладнання взводних опорних пунктів, блокпостів, несення служби на спостережних постах, секретах, охороняли базові табори. У визначених районах групи розмінування виконували завдання по нарощуванню системи інженерних загороджень.

 

Володимир Корніяка, прес-офіцер сектору "А"

Последние комментарии