Правоохоронці на блокпосту виявили в салоні автобусу вистріл до ручного гранатомету «РПГ-7»

18 березня на блокпосту с. Мєтьолкіне, яке знаходиться на виїзді з міста Сєвєродонецьк, співробітники міліції під час огляду автобусу «Фольксваген», виявили у салоні вистріл до ручного гранатомету «РПГ-7». Про це повідомляє МВ УМВС УКраїни в Луганській області.

38-річний водій автобусу, який віз вистріл до ручного гранатомету «РПГ-7», з пошкодженим корпусом носової частини (отвору), без порохового заряду, виявився мешканцем м. Тернопіль і відрекомендувався правоохоронцям волонтером.

Вилучене спрямовано до НДЕКЦ ГУМВС України у Луганській області для дослідження.

Даний факт зареєстровано. За результатами дослідження буде надана юридична оцінка діям волонтера. Стаття 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від двох до п’яти років.

Правоохоронці Луганщини звертаються до всіх волонтерів та представників громадських організацій, які здійснюють благодійну діяльність у зоні проведення антитерористичної операції, з проханням поважати законодавство України та дотримуватись його вимог. Не здійснювати спроб вивозити боєприпаси або зброю навіть для поповнення музейних колекцій.

Последние комментарии