Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 16 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 16 березня 2015 року

Розбій

До Кремінського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя 1948 р.н. про те, що 14 березня невідомі особи у цивільному темному одязі проникли до його квартири на вул. Жовтнева та відкрито із застосуванням насилля до заявника та його сина 1983 р.н. заволоділи значною сумою грошей. 32-річного сина заявника доставлено до Кремінської районної лікарні з тілесними ушкодженнями. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 4 ст. 187 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння розбою.

Незаконне заволодіння автотранспортом

14 березня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшло звернення про те, що 5 лютого троє озброєних невідомих осіб з території автостоянки у м. Луганську незаконно заволоділи автомобілем «Ssang Yong». Даний факт зареєстровано.

15 березня до Попаснянского райвідділу міліції з заявою звернувся місцевий мешканець 1980 р.н. про те, що у період часу з 20 лютого по 9 березня невідома особа проникла до гаражу на вул. Червона у смт. Троїцьке Попаснянського району і незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ-21063», д/з 47760 ЕК, бежевого кольору. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Крадіжки

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 24-річної місцевої жительки 1991 р.н. про те, що у ніч на 14 березня з її квартири на пр. Гвардійський невідомий скоїв крадіжку ноутбуку, монітору та системного блоку.
До Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від завгоспа Бутовської середньої школи про те, що у ніч на 14 березня невідомі особи проникли до приміщення школи та заволоділи системним блоком, монітором та оптичною мишкою.
Дані факти внесені до ЄРДР. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння крадіжок.

Виявлення впізнаного трупу

14 березня до Марківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на ставку в с. Кризьке Марківського району виявлено труп чоловіка. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що біля шлюзу у воді знаходиться труп 57-річного місцевого жителя, який з 18 листопада значився як безвісти зниклий. Після вилучення трупу та проведення його огляду тілесних ушкоджень та інших ознак насильницької смерті не виявлено. Даний факт внесений до ЄРДР. Труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Вилучення зброї та боєприпасів

14 березня співробітники Лисичанського міськвідділу міліції спільно з Прикордонною службою та працівниками СБУ в Хмельницькій області у приміщенні вугільно-господарчої будівлі на вул. Свердлова м. Лисичанськ виявили та вилучили схованку зі зброєю та боєприпасами: автомат «АК-74» калібру 5,45 мм, 2 магазини з набоями калібру 5,45 мм (60 шт.), 174 набоїв калібру 5,45 мм, які знаходились у двох підсумках для тримання магазинів та набоїв. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 263 КК України. Вилучене спрямовано на дослідження.

15 березня

- співробітники ГУМВС України у Луганській області біля будинку по вул. Гоголя м. Сєвєродонецьк під час особистого огляду у місцевого мешканця 1975 р.н. виявили та вилучили револьвер «МР-313», калібру 9 мм;

- співробітники СБУ спільно зі співробітниками Лисичанського міськвідділу міліції у ході проведення пошукових заходів, в одному із будинків відпочинку дитячого оздоровчого табору у лісовому масиві на березі р. Сіверський Донець, поблизу с. Кримське Новоайдарського району, виявили та вилучили 6 пострілів «ВОГ-25» для підствольного гранатомету, 38 набоїв калібру 5,45 мм, 1 гранату «РГД-5», 1 гранату «Ф-1», 2 реактивних освітлювальних патрони «РОП-40», 2 наземних сигнальних патрони «НСП», в’язану шапку типу «балаклава». Уживаються заходи щодо встановлення власника вилученого;

Співробітники Кремінського райвідділу міліції у кущах, поблизу смт. Стара Краснянка Кремінського району виявили противопіхотну міну «МОН-50» без запалу. Працівниками ДСНСУ боєприпас було вивезено для подальшого знешкодження. Жертв та постраждалих немає. Проводиться перевірка;

Співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції біля будинку по пр-ту Хіміків у місцевого мешканця 1971 р.н. виявили та вилучили гранату «Ф-1» з запалом та 1 патрон калібру 7,62 мм.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження.

Вилучення наркотиків

15 березня співробітники Старобільського райвідділу міліції, у ході проведення огляду місця мешкання чоловіка 1987 р.н., на вул. Повітрянофлотська у с. Чмирівка виявили та вилучили 10 грамів марихуани. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Розкрито з раніше скоєних злочинів

Грабіж

13 березня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшло звернення місцевої жительки 1984 р.н. про те, що невідомий біля будинку по вул. Пирогова м. Лисичанська заволодів її сумкою з двома мобільними телефонами, грошима, банківською карткою та паспортом громадянина України на її ім’я. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку викрили та затримали 38-річного мешканця м. Попасна. Підозрюваний затриманий на підставі ст. 208 КПК України.

14 березня у ході проведення слідчо-оперативних заходів за фактом відкритого заволодіння мобільним телефоном у 40-річного місцевого жителя, який мав місце 6 березня, у скоєнні грабежу співробітники Міловського райвідділу міліції викрили та затримали 30-річного жителя м. Алчевська. Підозрюваний затриманий на підставі ст. 208 КПК України.

Тілесні ушкодження

15 березня до Кремінської міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді ВЧМТ, перелам лівої лобної кістки, забійна рана лоба був госпіталізований16-річний юнак. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Кремінського райвідділу міліції за скоєння злочину затримали непрацюючого раніше судимого місцевого мешканця 1991 р.н., який на подвір’ї школи кинув шматок цеглини потерпілому у голову. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии