Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 12 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 12 березня 2015 року

Військові злочини

11 березня під час проведення інженерних робіт у лісосмузі біля с. Кримське Новоайдарського району на розтяжці підірвалися двоє військовослужбовців ЗСУ 1985 та 1986 р.н. Даний факт зареєстровано. Військовослужбовці госпіталізовані до лікарні.

Тілесні ушкодження

11 березня до Білокуракинської районної лікарні з різаною раною живота госпіталізовано місцевого мешканця 1984 р.н. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції викрили мешканця с. Павлівка 1971 р.н., який вдарив потерпілого ножем у живіт. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України. Проводиться досудове розслідування.

Розбій

11 березня у ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного позбавлення волі двох луганчан 1967 та 1972 р.н. було встановлено, що 22 липня минулого року у м. Луганську невідомі особи, озброєні автоматичною зброєю, одягнені у камуфльований одяг, під загрозою застосування вогнепальної зброї, заволоділи двома мобільними телефонами, грошима та автомобілем «ГАЗель 2715», д/з АК 9253 ВС, що належали потерпілим. Дані факти внесені до ЄРДР. Досудове розслідування триває.

Незаконне заволодіння автотранспортом 

11 березня до Станично-Луганського райвідділу міліції надійшло повідомлення від луганчанина 1971 р.н. про те, що у січні 2015 року невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2121», д/з ВВ 2214 ВН, який знаходився на вул. Островського у смт. Станиця Луганська. Даний факт зареєстровано.

Того ж дня до Станично-Луганського райвідділу міліції надійшло повідомлення від керівництва філії Луганської обласної лабораторії держепідемнагляду про те, що у ніч на 6 березня невідомі особи з гаражу на вул. Москва-Донбас у смт. Станиця Луганська незаконно заволоділи автомобілем «УАЗ 31712», д/з ВВ 76-56 СЕ, жовтого кольору, що знаходиться на балансі установи. Даний факт зареєстровано.

Злочини проти громадської безпеки

11 березня співробітники Лисичанського міськвідділу міліції спільно з СБУ викрили 19-річного місцевого мешканця, який бере участь у незаконному озброєному формуванні «ЛНР». 

11 березня співробітники СБУ викрили гр. С. 1992 р.н. (мешканець м. Сєвєродонецьк), який бере участь у незаконному озброєному формуванні «ЛНР». 
Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Вилучення зброї 

11 березня у ході проведення обшуку у квартирі на вул. Радянська у смт. Біловодськ співробітники Біловодського райвідділу міліції за місцем мешкання чоловіка 1959 р.н. виявили та вилучили пістолет «Вальтер», калібру 5,6 мм, два магазина та 203 набої до нього, 298 набоїв калібру 5,45 мм, 11 набоїв калібру 7,62 мм, рушницю «Соболь», калібру 5,6 мм та рушницю «ИЖ 12», калібру 16 мм. Даний факт внесений до ЄРДР. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться досудове розслідування.

Вилучення наркотиків

11 березня біля будинку на кв. Жовтневої Революції у місцевого мешканця 1987 р.н. співробітники Лисичанського міськвідділу міліції виявили та вилучили 6 грамів марихуани. 

У ході проведення санкціонованого обшуку співробітники карного розшуку Білокуракинського райвідділу міліції у будинку на вул. Крайня за місцем мешкання чоловіка 1985 р.н. виявили та вилучили 20 грамів марихуани.

Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии