Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 10 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 10 березня 2015 року

Злочини проти волі, честі та гідності особи

9 березня до Попаснянського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що у період часу з 28 січня по 8 березня 2015 року невідомі особи незаконно утримували у підвальному приміщенні м. Первомайську (підконтрольного ЛНР) громадянина 1988 р.н. У ході перевірки правоохоронці встановили, що 28 січня потерпілий звернувся до «Первомайського відділення поліції ЛНР» за фактом крадіжки майна з його будинку у місті Первомайську, де невідомі особи спричинили йому тілесні ушкодження та до 8 березня незаконно утримували у підвалі. Даний факт зареєстровано.

Незаконне заволодіння транспортним засобом

9 березня до Кремінського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1984 р.н. про те, що у період часу з 7 березня по 9 березня невідомий незаконно заволодів його мотоциклом «ИЖ Юпітер – 5» з коляскою червоного кольору, д/з 2349 ВГН, який знаходився на подвір’ї будинку на вул. Гагаріна. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 289 КК України. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження мотоциклу а також розшуку та затримання осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Вилучення боєприпасів

9 березня співробітники Новоайдарського райвідділу міліції на блокпосту у с. Дмитрівка, Новоайдарського району у ході огляду салону автомобіля «Mersedes Sprinter» під керуванням гр. В. 1966 р.н. (мешканець Івано-Франківської області) виявили та вилучили: 817 патронів калібру 7,62/39, 20 патронів калібру 7,62/54, 90 патронів 5,45. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Безвісно зниклий

9 березня до Лисичанського міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева мешканка 1957 р.н. про те, що 5 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її племінник гр. Брющенко О.В. 1984 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Самогубство

9 березня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що у лісосмузі в районі вул. Визволеної м. Лисичанська покінчив життя самогубством через повішання 30-річний місцевий мешканець. У ході перевірки правоохоронці встановили, що потерпілий хворів на серцеву недостатність та неодноразово висловлював наміри покінчити життя самогубством. Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии