Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 7 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 7 березня 2015 року

Вилучення боєприпасів та вибухівки

6 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку спільно з відділом карного розшуку Лисичанського міськвідділу міліції та УБОЗ у квартирі на вул. Свердлова, за місцем мешкання місцевого жителя 1992 р.н., виявили та вилучили:
- 221 набой калібру 5,45 мм;
- 2 гранати «РГД-5»;
- 6 гранат до підствольного гранатомету «ВОГ»;
- агітаційні листівки з закликанням до вступу до незаконного збройного формування м. Лисичанська. Вилучене спрямовано на дослідження. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження власника вилученого.

6 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Лисичанського міськвідділу міліції у будинку на вул. Пархоменка, за місцем мешкання 39-річного чоловіка, який бере участь у незаконному озброєному формуванні «ЛНР», виявили та вилучили
- 20 набоїв калібру 7,62 мм;
- гранату «Ф-1» та запал до гранати;
- тротилову шашку;
- освітлювальну ракету.
Вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт внесений до ЄРДР. Проводиться досудове розслідування.

6 березня на блокпосту у с. Врубівка (Попаснянський район) правоохоронці зупинили автомобіль «ЗАЗ-AF4854» під керуванням 57-річного мешканця м. Гірське, в багажнику якого виявили та вилучили гранату «РГД-5».

6 березня під час особистого огляду місцевого жителя 1974 р.н. співробітники карного розшуку Новоайдарського райвідділу міліції у кармані куртки виявили та вилучили гранату «РГД-5».

6 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Новопсковського райвідділу міліції у 38-річного жителя с. Пескі виявили та вилучили гранату «Ф-1» та 30 патронів калібру 5,45 мм.

6 березня на автошляху м. Лисичанськ – м. Первомайськ військовослужбовці ЗСУ затримали 29-річного чоловіка одягнутого в камуфльований одяг, з символікою «ЛНР» у якого виявили та вилучили гранату «РГД-5». Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Незаконне заволодіння автотранспортом

До Сватівського райвідділу міліції надійшла заява від 35-річного чоловіка про те, що у ніч з 4 на 5 березня невідома особа з території гаражного кооперативу у м. Свердловську незаконно заволоділа його автомобілем «Renault Master», д/з ВВ 6347 СК, білого кольору. Даний факт зареєстровано.

До Міловського райвідділу міліції надійшла заява від 40-річного чоловіка про те, що 6 березня малознайомий чоловік незаконно заволодів його автомобілем «BMW-318», д/з 243-65 КТ. Під час проведення перевірки автомобіль був знайдений у смт. Мілове, на вул. Дружби Народів, поблизу пункту пропуску «Мілове». За скоєння злочину оперативники затримали 30-річного чоловіка. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Даний факт внесений до ЄРДР.

Злочини проти громадської безпеки

6 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Лисичанського міськвідділу міліції спільно зі співробітниками карного розшуку та УБОЗ УМВСУ у Івано-Франківській області викрили гр. В. 1998 р.н., який протягом червня - липня 2014 року створив незаконне військове формування «Юна самооборона Лисичанська», у складі якого брав активну участь, а також входив до складу незаконного збройного формування батальйону «Призрак». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного.

Крадіжка

До Марківського райвідділу міліції надійшла заява від 55-річного місцевого мешканця про те, що у ніч з 5 на 6 березня невстановлені особи проникли до торгового модулю на території автостанції пл. Жовтнева у смт. Марківка та викрали гроші, радіоприймач та товарно-матеріальні цінності. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 185 КК України. Проводиться перевірка.

Вилучення наркотиків

6 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Попаснянського райвідділу міліції у будинку на вул. Донецька у с. Комишуваха, за місцем мешкання 37-річного чоловіка, виявили та вилучили речовину рослинного походження, сіро-зеленого кольору – канабіс, загальною вагою 500 грамів.

6 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Новопсковського райвідділу міліції у 38-річного жителя с. Пескі виявили та вилучили 20 грамів марихуани.

6 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Кремінського райвідділу міліції у квартирі на вул. Ломоносова у м. Привілля, за місцем мешкання чоловіка 1995 р.н., виявили та вилучили 30 грамів марихуани.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження.

Безвісти зниклі

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя 1997 р.н. про те, що 23 лютого його матір гр. Рябоконь С. Ф. 1975 р.н. поїхала до м. Стаханова та дотепер її місцезнаходження не відомо.

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки 1963 р.н. про те, що її чоловік гр. Тремполець А. І. 1959 р.н. 17 лютого поїхав до м. Ліски Воронізької області РФ та не виходить на зв'язок.
Дані факти зареєстровані

Розкриті з раніше скоєних злочинів
Грабіж
У ході проведення оперативно-розшукових заходів за фактом заволодіння особистим майном у 22-річного жителя м. Кремінна, що мав місце 4 березня біля будинку по провулку Бульварному у м. Кремінна співробітники Кремінського райвідділу міліції спільно з оперативниками Лисичанського міськвідділу міліції у скоєнні злочину викрили та затримали 17 та 20-річного мешканців м. Привілля. Досудове розслідування триває.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии