Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 5 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 5 березня 2015 року

Військові злочини

4 березня до моргу м. Харкова з осколковим пораненням шиї та черевної порожнини доставлено труп військовослужбовця ЗСУ 1975 р.н., який 2 березня поблизу с. Желобок підірвався на розтяжці. Даний факт зареєстровано.

Вбивство

4 березня до Білокуракинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у будинку на вул. Лугова с. Шарівка був знайдений труп 21-річного господаря. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку у скоєні вбивства обґрунтовано підозрюють двох місцевих мешканців 1992 та 1996 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Розбій

4 березня з будинку на вул. Сінна с. Чмирівка до Старобільської районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді ВЧМТ, СГМ, забій правого вуха та гематоми обличчя госпіталізовано місцевого мешканця 1981 р.н., якому двоє невідомих осіб спричинили тілесні ушкодження, після чого заволоділи особистим майном. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 187 КК України. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку у скоєні розбою викрили та затрималидвох місцевих мешканців 1990 та 1996 р.н. Вилучено речові докази. Наразі підозрювані затримані на підставі ст. 208 КПКУкраїни.

Грабіж

4 березня до Кремінського райвідділу міліції звернулася місцева жителька 1993 р.н. з заявою про те, що білябудинку по провулку Бульварному невідомий відкрито заволодів її сумкою, у якій знаходилися паспорт на її ім’я, гаманець, золотий ланцюжок, золотий браслет та сережка. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння грабежу.

Незаконне заволодіння автотранспортом

4 березня до Станично-Луганського райвідділу міліції поштою надійшло звернення від приватного підприємця 1969 р.н. про те, що 10 лютого невідомі озброєні особи з автостоянки на вул. 26 Партз’їзду смт. Валуйське Станично-Луганського району незаконно заволоділи автобусом "I-VAN", д/з ВВ 5169 ВВ, білого кольору. Даний факт зареєстровано.

Крадіжки

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Сєвєродонецького міськвідділу міліції викрили та затримали25-річну раніше судиму місцеву мешканку, яка вранці 4 березня у пенсіонера 1935 р.н. на вул. Леніна викрала гроші. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований ч. 3 ст. 185 ККУкраїни.

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернувся місцевий мешканець 1956 р.н. про те, що уніч на 4 березня невідомийпроник до його сараю біля будинку на вул. Гагаріна, звідки викрав особисте майно: дві каністри з 40 л бензину, шліфувальну машинку, дриль, водяний насос та велосипед. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований ч. 3 ст. 185 КК України.

Злочини проти громадської безпеки

4 березня співробітники батальйону «Кіровоград» на блокпосту «Карбоніт» зупинили автомобіль «Daewoo»під керуванням чоловіка 1957 р.н., який перебуває у розшуку як учасник незаконного збройного формування «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

4 березня співробітники СБУ викрили гр. С. 1985 р.н. (мешканець м. Лисичанськ), який бере активну участь у незаконному збройному формуванні.

4 березня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з СБУ поштою надійшли матеріали за фактом участі у незаконному збройному формуванні «ЛНР» гр. Б. 1971 р.н.(мешканець м. Артемівськ).

4 березня співробітники Кремінського райвідділу міліції викрили місцевих мешканців 1976 та 1987 р.н., які беруть активну участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР».
Дані факти зареєстровані.Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Вилучення боєприпасів

4 березня співробітники Біловодського райвідділу міліції у схованці по вул. Старосільській с. Семикозівка Біловодського району виявили та вилучили14 набоїв 7,62 мм,50 набоївкалібру 5,45 мм, які належатьмісцевому мешканцю 1982 р.н. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 263 ККУкраїни.Вилучене спрямовано на дослідження.

Вилучення наркотиків 

4 березня співробітники Біловодського райвідділу міліції у ході проведення особистого огляду умісцевого мешканця 1990 р.н. виявили та вилучили 10 грам марихуани.

4 березня у ході проведення огляду будинку на вул. Гагаріна за місцем мешкання чоловіка 1976 р.н. співробітники Сватівського райвідділу міліції виявили та вилучили 200 грамів марихуани.
Дані факти внесені до ЄРДР і кваліфіковані за ч. 1 ст. 309 ККУкраїни. Вилучене спрямовано на дослідження. 

Безвістизниклі

4 березня до Сватівського райвідділу міліції з заявою звернулася 50-річна жінка про те, що 26 лютого її донька гр. Жлуктова Н.В., 1990 р.н., та онука Жлуктова Є.Є., 2009 р.н., пішли з дому до Краснолуцької міської лікарні та до теперішнього часу не повернулися.Даний факт зареєстровано.

4 березня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшлазаява від80-річного чоловіка про те, що він втратив зв'язок зі своїм сином гр.Ровенчуком І.В., 1972 р.н., який 27 лютого 2014 року поїхав на заробітки до м. Сєвєродонецька.Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Розкриття раніше скоєних злочинів

Тілесні ушкодження

У ході проведення досудового розслідування кримінального провадження за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку 1957 р.н., який мав місце 3 березня,співробітникиСєвєродонецького міськвідділу міліції у скоєні злочину викрили та затрималимісцевого мешканця 1958 р.н., який біля будинку по пр. Хіміків м. Сєвєродонецька після сумісного розпиття спиртних напоїв, у ході раптово виниклої сварки, спричинив потерпілому тілесні ушкодження.Даний факт внесений до ЄРДР. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

 

ВЗГ ГУМВС України в Луганській області

Последние комментарии