Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 3 березня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 3 березня 2015 року

Військові злочини
2 березня о 06.00 у смт. Станиця Луганська бойовики з автоматичної зброї обстріляли автомобіль «ВАЗ 2114» в якому знаходилися правоохоронці. Під час обстрілу автомобіль загорівся. Внаслідок загорання два правоохоронця (1979, 1989 р.н.) отримали різні ступені опіків. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 258 КК України.

Грабіж
2 березня до Попаснянського райвідділу міліції від місцевого мешканця 1975 р.н. надійшла заява про те, що 1 березня малознайомий чоловік на вул. Крупської, м. Горська відкрито заволодів грошима заявника. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення повних анкетних даних та місцезнаходження підозрюваного.

Незаконне заволодіння автотранспортом
2 березня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшли матеріали за фактом виявлення на автостоянці на вул. Бєлова м. Чернігів автомобіля «Opel Vectra», д/з 894-98 АМ, який розшукується Сєвєродонецьким МВ та належить гр. К. 1955 р.н. Даний факт внесений до ЄРДР.

Інші злочини проти авторитету органів державної влади
2 березня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшла заява від керівництва ДП «Луганський облавтодор» про те, що у 2014 невідомі особи у камуфльованому одязі захопили будівлю підприємства на вул. Лінія Залізничної дороги у м. Луганську. Даний факт зареєстровано.

Злочини проти громадської безпеки
2 березня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшла інформація від співробітників СБУ про те, що гр. Р. 1986 р.н. (мешканець м. Лисичанськ) бере участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

Вилучення боєприпасів
2 березня співробітники Лисичанського міськвідділу міліції у районі скверу по вул. Комсомольській, у місцевого мешканця 1960 р.н. виявили та вилучили металевий предмет, який схожий на запал гранати.

2 березня співробітники Рубіжанського райвідділу міліції у приміщенні крамниці на вул. Визволителів, у місцевого мешканця 1962 р.н. виявили та вилучили промисловий детонатор та тротил (приблизна вага 500 г). У ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що чоловік вказані речі викрав на шахті у м. Суходольську та перевіз їх до м. Рубіжне, де мав намір продати.

2 березня співробітники Міловського райвідділу міліції на вул. Леніна, с. Новострільцівка, під час особистого огляду місцевого мешканця 1975 р.н. виявили та вилучили 5 патронів калібру 5,45 м. У подальшому за місцем мешкання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 22 патрони калібру 5,45 мм.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Вилучення наркотиків 
2 березня співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції у місцевого мешканця 1994 р.н. у с. Борівське виявили та вилучили 1 кг марихуани.

2 березня співробітники Попаснянського райвідділу міліції у ході особистого догляду місцевого мешканця 1972 р.н. виявили та вилучили 100 грамів марихуани.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Інше
2 березня о 11.50 на блокпосту «Лисичанськ-Гірське» під час виїзду з м. Лисичанська на маршрутному автобусі сполученням «Тошковка-Сєвєродонецьк» при перевірці правоохоронці виявили гр. Б. 1971 р.н., який є учасником НЗФ «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии