Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 21 лютого 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 21 лютого 2015 року

Військові злочини

20 лютого після режиму припинення вогню у період часу з 19.20 по 19.30 бойовики зі сторони м. Первомайська (підконтрольного ЛНР) з артилерії (7 пострілів)обстріляли територію м. Попасна,
Жертв та постраждалих немає. Даний факт зареєстровано.

Інші злочини проти громадської безпеки

20 лютого до реанімаційного відділення Лисичанської міської лікарні з вогнепальним пораненням обох гомілок, стегон, відкритим переламом ребер, гомілок, госпіталізовано жінку 1997 р.н., яка від отриманих травм померла у лікарні. У ході перевірки встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала у лісосмузі між с. Донецьким та с. Новотошківкою Попаснянського району внаслідок підриву на протипіхотній міні (розтяжці). Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

Незаконне заволодіння автотранспортом

20 лютого до Старобільського райвідділу міліції надійшла заява від керівництва ТОВ "АВТОТОРІНО" про те, що з території підприємства (м. Луганськ) невідомі особи незаконно заволоділи автомобілями:
- «Fiat Qubo»
- «Fiat Doblo Cargo»
- «Fiat Nuovo Doblo Panorama»
- «Fiat Linea»
- «Fiat Doblo Panorama»
- Даний факт зареєстровано.
До Новоайдарського райвідділу міліції надійшла заява від 37-річного луганчанина про те, що

10 лютого невідомі особи у камуфльованому одязі від будинку по вул. Сотникова у с. Трьохізбенка незаконно заволоділи його автомобілем УАЗ, д/з ВВ8346 АЕ. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч.2 ст. 289 КК України.

Злочини проти громадської безпеки

20 лютого співробітники Рубіжанського міськвідділу міліції викрили місцевого жителя гр. Б. 1993 р.н., який бере участь у незаконному збройному формуванні «Армия Юго-Востока». Даний факт зареєстровано. Наразі уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

20 лютого співробітники СБУ викрили чоловіків: гр. Є. 1972 р.н. (житель м. Щастя) та гр. Ч. 1970 р.н. (житель с. Бахмутівка Новоайдарського району) які беруть участь у незаконному збройному формуванні «Армия Юго-Востока».

Дані факти зареєстровані. Наразі уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Грабіж

До Старобільського райвідділу міліції надійшла заява від луганчанина 1957 р.н., про те, що 5 лютого у районі автовокзалу м. Луганська невідомі особи заподіяли йому тілесні ушкодження та відкрито заволоділи його барсеткою з документами та грошима. Даний факт зареєстровано.

Вилучення наркотиків

20 лютого під час особистого огляду у місцевого мешканця 1974 р.н. співробітники Кремінського райвідділу міліції виявили та вилучили 15 грамів марихуани.

20 лютого у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Лисичанського райвідділу міліції у квартирі на вул. 40 років Перемоги (м. Лисичанськ) за місцем мешкання 41-річного чоловіка виявили та вилучили 10 грамів марихуани.

20 лютого біля будинку по вул. Курчатова м. Сєвєродонецька під час особистого огляду у місцевого мешканця 1996 р.н. співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції виявили та вилучили 15 грамів марихуани.
Дані факти внесені до ЄРДР. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

ДТП

20 лютого на автошляху по вул. Гагаріна (м. Сєвєродонецьк) місцевий житель 1967 р.н. керуючи а/м «ВАЗ 2102» не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з бетонним електроопором. У результаті ДТП водій помер на місті події. Даний факт зареєстровано.

Інше

20 лютого співробітники ВДАІ УМВС України в Закарпатській області
на блокпосту «Лисичанськ-Артемівськ» зупинили автомобіль «Камаз 52212», під керуванням чоловіка 1987 р.н., який перевозив 34 балона з промисловими газами з м. Лисичанська до м. Славянська Донецької області, автомобіль «ГАЗ 3302» під керуванням чоловіка 1983 р.н., який перевозив 42620 пачок цигарок з м. Сєвєродонецька до м. Попасна, автомобіль «DAF» під керуванням жителя м. Лисичанська 1962 р.н., який перевозив мінеральні добрива вагою 19,5 тонн з м. Сєвєродонецька до м. Полтави, автомобіль «КАМАЗ» під керуванням жителя м. Сєвєродонецька 1960 р.н., який перевозив мідні катоди з м. Костянтинівка (Донецької область) до м. Сєвєродонецьку. при цьому мали при собі документи, що викликають сумніви у їх відповідності.

Безвісно відсутній

20 лютого до Рубіжанського міськвідділу міліції надійшла заява від місцевої жительки 1956 р.н. про те, що 26 січня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її син гр. Журавушкін Д. М., 1990 р.н., інвалід 2-ї групи. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии